Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief!

Lessen reserveren of wijzigen

Online service voor actieve leden van Donna Vitale:

Als je wilt deelnemen aan een van de groepslessen in de studio,
Klik hier om jouw les te boeken of te wijzigen

Bij Afmelding : Annuleer tijdig, dwz uiterlijk om 24 van tevoren. Zodat anderen de kans krijgen om zichzelf alsnog aan te melden.
Voor alle lessen geldt een maximum aantal deelnemers. ( Zumba 15, Nia 13, Yoga 15, Jazzballet 13, Jumping Fitness 10, Moving to Heal 8, Pilates 12, Bootcamp 12)

Voor LAST MINUTE aanmeldingen kun je op onderstaand schema zien in welke les op DIT moment een plek vrij is. (Let op : Zodra iemand zich online afmeldt voor een les, komt deze plek meteen vrij voor een andere liefhebber). Meldt je daarom aub tijdig af !
Er geldt een maximum aantal deelnemers per les.

Procedure aanmelding
1) Klik op de link onderaan deze pagina (bovenaan kan ook).
2) Je krijgt eerst een inlogscherm waar je je geboortedatum en je achternaam invult, zoals deze bij ons bekend zijn.
3) Zet een vinkje bij “Remember me”, zodat je voortaan direct kunt inloggen.
4) Log in.
4) Volgend scherm :
Klik 1 x op “timetable”, dan krijg je de lessen van vandaag die je kunt volgen.
Klik 2 x op “timetable” voor lessen van de komende weken.
3) reserveer de les van jouw keuze. Je kunt precies zien hoeveel plek er nog is (het cijfertje rechts geeft het aantal vrije plaatsen aan).
4) Confirm en je staat genoteerd voor de volgende les.
5) Als een les is volgeboekt, wordt deze les niet getoond. Pas zodra iemand zich afmeldt komt er een plaats vrij en wordt de les weer zichtbaar op het overzicht.
5) Op de dag van jouw les, bij binnenkomst bij Donna Vitale log je in, net als anders. Op het inlogscherm kun jij dan zien dat je de les hebt gereserveerd. Wij kunnen zien dan zien dat je daadwerkelijk bent gekomen.

Procedure afmelding
5) Bij “My Classes” kun je precies zien welke lessen door jou gereserveerd zijn.
Als je een enkele keer niet kunt komen, meld je SVP tijdig af via ” My Classes”. vervolgens klik je op de betreffende les en klik dan op “cancel booking” en jouw reservering is geannuleerd. Er komt dan meteen een plaats vrij voor iemand anders.

Voor reservering of afmelding klik hier

(NB Als je wekelijks wilt komen naar een van de lessen, kun je bij de receptie een vaste plek reserveren voor de les van jouw keuze) Wij houden dan wekelijks een plekje voor je vrij. Je recht op een vaste plek vervalt als je jezelf 3 x niet, of niet tijdig afmeldt.

Vragen? : 0485 578090 of mail naar info@donnavitale.nl

Hartelijke groet,
Team Donna Vitale