Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief!

Groepstraining

DSC_3046

Wat je doet bij ons

Als je het leuk vindt om extra gestimuleerd te worden kun je aan circuit-groeplessen deelnemen. We hebben een uitgebreide programmakeuze op bepaalde tijden (zie ook Rooster). Als je binnenkomt stap je in de cirkel met trainingsapparaten en begin je met trainen. Elke krachtoefening wordt afgewisseld met gezamenlijke oefeningen, aangevuurd door een van onze coaches. Ieder van ons heeft haar eigen specialisatie en stijl. Probeer uit welk programma bij jou past. Je doet 2 rondjes. Ochtend programma’s duren 30 minuten, avond programma’s 45 minuten. Je kunt natuurlijk altijd na afloop nog even iets drinken en kletsen met andere vrouwen.

Je wisselt boven- en onderlichaam af op machines die speciaal op het vrouwenlichaam zijn afgestemd. Je hoeft niets in te stellen. We werken met luchtdruk in hydraulische machines. Jouw tempo bepaalt de zwaarte van jouw training. Je traint dus op jouw eigen niveau. Een groepsles is dynamisch. Het werkt opzwepend en stimulerend. De groepslessen zijn geschikt voor jong en oud. Je hoeft bij ons nooit te wachten, omdat iedereen tegelijkertijd doorschuift naar het volgende station.

Voor wie

Mensen die het fijn vinden om onder aanvuring van een coach gezamenlijk te trainen en gezamenlijk oefeningen te doen. In onze groepslessen trainen topsporters, oma’s, tieners, moeders, vrouwen met drukke banen, gezinnen, mantelzorg. Even tijd voor jezelf. Quality time. Je hoeft niet sportief te zijn om mee te kunnen doen. Omdat deze groepslessen geliefd zijn is het op sommige tijden wat drukker.