Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief!

Circuittraining in groepsverband

DSC_3046

Wat je doet bij ons

Als je het leuk vindt om aan groeplessen deel te nemen zijn er diverse mogelijkheden om aan een circuit- groepsles deel te nemen. We hebben een uitgebreide programmakeuze op bepaalde tijden (zie ook Rooster). Als je binnenkomt stap je in de cirkel met trainingsapparaten en begin je met trainen. Elke krachtoefening wordt afgewisseld met gezamenlijke oefeningen of bewegingen, aangevuurd door een van de coaches. Ieder van ons heeft haar eigen specialisatie en stijl. Probeer uit welk programma bij jou past. Je doet 2 rondjes. Sommige programma’s duren 30 minuten, ander 45 minuten. Daarna kun je na een korte cooling down weer naar huis. Je kunt natuurlijk altijd na afloop nog even iets drinken en kletsen met andere vrouwen.

Keuze uit de volgende circuits

Conditie – nadruk op oefeningen die conditie opbouwen,
Move-it – nadruk op step/aerobic/conditie met het hele lichaam op ritmische muziek
Power – nadruk op krachttraining/coretraining

Voor dansliefhebbers

Zumba – nadruk op dansen op zumba muziek
Nia – nadruk op full body dans/martial arts op dynamische muziek

Hoe het werkt

Je wisselt boven- en onderlichaam af op machines die speciaal op het vrouwenlichaam zijn afgestemd. Je hoeft niets in te stellen. We werken met luchtdruk in hydraulische machines. Jouw tempo bepaalt de zwaarte van jouw training. Je traint dus op jouw eigen niveau. Een groepsles is dynamisch. Het werkt opzwepend en stimulerend. De meeste groepslessen zijn geschikt voor jong en oud. Je hoeft bij ons nooit te wachten. Je kunt altijd door, omdat iedereen tegelijkertijd doorschuift.

Voor wie

Mensen die het fijn vinden om onder aanvuring van een coach gezamenlijk te trainen en gezamenlijk oefeningen te doen. In onze groepslessen trainen topsporters, oma’s, tieners, vrouwen die net zijn bevallen, zwangere vrouwen, vrouwen met drukke banen, gezinnen, mantelzorg. Even tijd voor jezelf. Quality time. Je hoeft niet sportief te zijn of goed te kunnen dansen om mee te kunnen doen. Omdat deze groepslessen geliefd zijn is het op sommige tijden wat drukker.