Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief!

Circuittraining

foto marijke

Wat je doet bij ons

Als je begint stap je in de cirkel met trainingsapparaten en oefeningen en begin je onder begeleiding met de verschillende oefeningen in bepaalde volgorde. Je doet 2 rondjes in 30 minuten. Daarna kun je na een korte cooling down weer naar huis. Je kunt natuurlijk altijd na afloop nog even een gratis kopje koffie drinken of kletsen met andere vrouwen.

Hoe het werkt

Je wisselt boven- en onderlichaam af op machines die speciaal op het vrouwenlichaam zijn afgestemd. Je hoeft niets in te stellen. We werken met luchtdruk in hydraulische machines. Jouw tempo bepaalt de zwaarte van jouw training. Je traint dus op jouw eigen inspanningsniveau. Je wisselt steeds af met andere oefeningen die jouw hele lichaam trainen. Op ons signaal ga je door naar de volgende oefening, zodat iedereen tegelijkertijd doorschuift. Er is altijd begeleiding beschikbaar.

Voor wie

Voor dames die het fijn vinden om hun eigen gang te gaan. Bij ons trainen topsporters en oma’s, tieners, moeders die net zijn bevallen, vrouwen met drukke banen, gezinnen, mantelzorg. Even tijd voor jezelf. Quality time. Je hoeft niet sportief te zijn of een sportieve instelling te hebben. Veel vrouwen die bij ons sporten hielden aanvankelijk eigenlijk niet van sport. Nu wel… omdat het gewoon leuk is bij ons.