Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief!

Circuittraining individueel

foto marijke

Wat je doet bij ons

Je komt wanneer het jou uitkomt. Als je binnenkomt stap je in de cirkel met trainingsapparaten en oefeningen en begin je onder begeleiding met trainen. Je doet 2 rondjes in 30 minuten. Daarna kun je na een korte cooling down weer naar huis. Je kunt natuurlijk altijd na afloop nog even iets drinken en kletsen met andere vrouwen.

Hoe het werkt

Je wisselt boven- en onderlichaam af op machines die speciaal op het vrouwenlichaam zijn afgestemd. Je hoeft niets in te stellen. We werken met luchtdruk in hydraulische machines. Jouw tempo bepaalt de zwaarte van jouw training. Je traint dus op jouw eigen niveau. Je wisselt steeds af met andere eenvoudige en afwisselende oefeningen die jouw hele lichaam trainen. Je hoeft bij ons nooit te wachten. Je kunt altijd door, omdat iedereen tegelijkertijd doorschuift. Er is altijd begeleiding aanwezig in de zaal.

Voor wie

Mensen die het fijn vinden om hun eigen gang te gaan en hun eigen programma te doen. Bij ons trainen topsporters, oma’s, tieners, vrouwen die net zijn bevallen, zwangere vrouwen, vrouwen met drukke banen, gezinnen, mantelzorg. Even tijd voor jezelf. Quality time. Je hoeft niet sportief te zijn of een sportieve instelling te hebben. Veel vrouwen die bij ons sporten hielden aanvankelijk eigenlijk niet van sport. Nu wel… omdat het gewoon leuk is bij ons.