Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief!

Gezichtsverzorgingslijn Luminesce

Bevorder de groei van nieuwe gezonde cellen
De aanwas van nieuwe cellen is een essentiëel deel van het leven – Het is hoe we van een kind opgroeien tot een volwassene. Maar als we ouder worden neemt onze groei af, net als de aanwas van nieuwe cellen. Tegelijkertijd worden de cellen in ons lichaam ouder en beginnen ze langzamer te functioneren. Onze huid kan hierdoor gaan hangen, een grauwe teint krijgen en van binnen kunnen onze cellen niet meer efficiënt voedingsstoffen opnemen en gifstoffen verwijderen.

Luminesce is onderdeel van de productserie Y.E.S.

Het Jeunesse Youth Enhancement System gebruikt ingrediënten met antioxidanten om uw cellen beter te laten functioneren. Op onze stamceltechnologie is patent aangevraagd, en deze innovatie zorgt voor nieuwe, vitale huidcellen.

De wetenschap achter stamcellen

Dr. Nathan Newman is een wereldvermaarde dermatoloog en cosmetisch chirurg. In zijn zoektocht naar een oppervlakkige behandeling voor patiënten met ernstige brandwonden en andere verwondingen wist hij dat stamcellen de drijvende kracht achter celgroei en regeneratie zijn, en daarom isoleerde hij de groeifactoren uit de stamcellen. Deze dienen als de “taal” voor communicatie tussen cellen. Andere wetenschappers deden dit ook, maar dan met plantaardige stamcellen. Dr. Newman won zijn groeifactoren uit de stamcellen van gezonde volwassen mensen, zijn theorie is dat de communicatie tussen cellen die dezelfde “taal” spreken veel effectiever is.

De kracht achter LUMINESCE™

De resultaten waren opmerkelijk. En dit groeifactorencomplex met meer dan 200 menselijke groeifactoren is exact wat je vindt in de LUMINESCE™ producten van Jeunesse. Dit krachtige groeifactorencomplex is in staat om huidcellen sneller, en op moleculair niveau, te laten verjongen. De productie van nieuwe cellen wordt gestimuleerd, wat resulteert in een verhoogd collageen- en elastineniveau voor een stevigere huid. De nieuwe cellen geven uw huid ook een vollere uitstraling, met een gezondere, stralende gloed. Met LUMINESCE(tm) ziet uw huid er jonger uit, omdat dit op celniveau ook echt zo is!