Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief!

Nia special : Moving to Heal

Moving te Heal – Mindful Bewegen (M2H)

Wat is Moving to Heal?
Moving to Heal is aandachtsvol bewegen op inspirerende muziek, en het jezelf ruimte geven om te voelen wat er in je lichaam gebeurt. Deze lessen helpen je om te gaan en te herstellen van een breed scala aan condities, ( langdurige) ziekte, blessures, verwondingen of overbelasting, trauma’s, rouw of chronische condities. M2H is een bewegings-groepsles in een veilige setting. We bewegen op mooie wereldmuziek. Inspanning en ontspanning tegelijk.

Hoe gaat zo’n les?
In Moving to Heal lessen leer je naar de feedback van jouw lichaam te luisteren d.m.v. het waarnemen van jouw lichamelijke sensaties. Deze sensaties leren waarnemen en herkennen is een middel tot zelf-healing. Jouw zelf helend vermogen van lichaam en geest wordt gestimuleerd. Dankzij het rustige tempo van bewegen op prachtige muziek kan iedereen meedoen.

Wat is het doel?
Het doel van elke Moving to Heal les is, om je beter te voelen. Je leert hoe je vanuit jouw eigen persoonlijke behoeftes en fysieke mogelijkheden prettig kunt bewegen.

Welke Resultaten mag ik verwachten?
Dankzij een reeks van meerdere lessen zijn de volgende resultaten te verwachten:
Meer energie, ontspanning, je voelt je simpelweg beter na elke les.
Je veilig voelen in je eigen lichaam, meer gewaar van de signalen van het lichaam.
Verbetering van vitaliteit: toename van mobiliteit, flexibiliteit, stabiliteit, wendbaarheid en kracht.

Voor wie is het bedoeld: 
Speciaal voor DV leden met beperkingen aan het bewegingsapparaat, vanwege blessures, chronische condities of (langdurige) ziektes. Dames die hun fysieke mogelijkheden willen verbeteren en herstellen door mindfull te bewegen op muziek.

Door wie :
Tineke van der Klok (60) en Els Sondaal (62) Tineke is Black Belt Nia docent sinds ze de basisopleiding tot Nia docent volgde in 2012 en Nia naar Boxmeer haalde. Els geeft sinds 2015 les en is inmiddels opgeleid tot Brown Belt docent.
Wanneer :
Vrijdagochtenden 11.15-12.15 uur. ( 8 plaatsen beschikbaar)

M2H LOGO 2015JPEG