Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief!

Nia special : Moving to Heal

Moving te Heal – Mindful Movement

Wat is Moving to Heal?
Moving to Heal is bewegen op inspirerende muziek, en het jezelf ruimte geven om je lichaam te voelen. De lessen helpen je om mindful om te gaan met een breed scala aan condities, zoals herstel van ( langdurige) ziekte, blessures, verwondingen of overbelasting, trauma’s, rouw of chronische condities. M2H is een bewegings-groepsles in een veilige therapeutische setting. We bewegen op mooie wereldmuziek. Inspanning en ontspanning tegelijk.

Hoe gaat zo’n les?
In Moving to Heal lessen leer je naar de stem van jouw lichaam te luisteren d.m.v. het waarnemen van jouw lichamelijke sensaties. Deze sensaties leren waarnemen en herkennen is een gereedschap, een middel tot zelf-healing. Jouw zelf helend vermogen van lichaam en geest wordt gestimuleerd. Dankzij het rustige tempo van bewegen op prachtige muziek kan iedereen meedoen. We bieden jou een “mindvolle” bewegings ervaring in een veilige omgeving. Het is een eerbetoon aan jouw lichaam.

Wat is het doel?
Het doel van elke Moving to Heal les is, om jou je beter te laten voelen. Je leert hoe je vanuit jouw eigen persoonlijke behoeftes en fysieke mogelijkheden prettig kunt bewegen.

Welke Resultaten mag ik verwachten?
Dankzij een reeks van meerdere lessen zijn de volgende resultaten te verwachten:
Meer energie, ontspanning, je voelt je simpelweg beter na elke les.
Je veilig voelen in je eigen lichaam, meer gewaar van de signalen van het lichaam.
Verbetering van vitaliteit: toename van mobiliteit, flexibiliteit, stabiliteit, wendbaarheid en kracht.

Voor wie is het bedoeld: 
Speciaal voor DV leden met beperkingen aan het bewegingsapparaat, vanwege blessures, chronische condities of (langdurige) ziektes. Dames die hun fysieke mogelijkheden willen verbeteren en herstellen door mindfull te bewegen op muziek.

Door wie :
Tineke van der Klok (59) en Els Sondaal (62) Zij geven sinds 2012 Nialessen bij Donna Vitale in Boxmeer en volgden diverse vervolgopleidingen na de basisopleiding tot Nia docent in 2012.

Wanneer :
Vrijdagochtenden 11.15-12.15 uur. ( 8 plaatsen beschikbaar)
Bij voldoende belangstelling ook lessen op donderdagochtend van 10-11 uur
M2H LOGO 2015JPEG