Nieuws

Goed nieuws

Hallo allemaal !

Goed nieuws... Dankzij jullie massale steun voor onze huidige Thuis Fitness dienstverlening kan Donna Vitale de maanden april en mei overleven. We hebben van het grootste deel van onze klanten financiele steunbetuigingen ontvangen. Dankzij jullie steun en de steun van de overheid kunnen we nu onze vaste kosten betalen in april en eventueel mei, indien nodig. We weten nu dat ons team van coaches voorlopig aan het werk kan blijven. Pfffffff.....dat is een opluchting. En dat ga je merken...

 

DANK JE WEL VOOR JOUW STEUN !

 

Dit is voor ons een enorme opkikker en stimulans om in voorlopig door te gaan met de productie van workouts, complete lessen en -binnenkort ook- Live lessen voor liefhebbers.
Daarnaast reiken we naar jullie uit om in contact te kunnen blijven. En we zijn dagelijks telefonisch bereikbaar tijdens een spreekuur van 16-17 uur, met ingang van maandag 6 april. Spreek een bericht in en je wordt dan teruggebeld.

 

Bijgaand de introductie van Nia door mijzelf. We starten met een rustige, mindful Nia workout met een muziek meditatie aan het eind. Met een persoonlijke noot van mij voor jou.
Elke Nia les of workout is anders qua sfeer en dynamiek. Deze workout is geschikt voor beginners en gevorderden.

Wij gaan goed slapen vannacht. Jij ook?

 

 

Lieve groet,

Tineke, namens tem Donna Vitale

Thuisfitnessen? Dat kan bij ons!