Nieuws

Vier het vrouwelijk lichaam dat ouder wordt

Hallo allemaal

Eén van de vele mooie dingen die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd is onze kennis van het vrouwelijke lichaam dat gestaag ouder wordt. En onze kennis over de veerkracht van onze eigen vrouwelijke geest- die rijpt en wijzer wordt en ons coacht in ons dagelijks leven. Velen van ons zitten in de 2e helft van ons leven. Ik geloof dat de 2e helft altijd beter is. In de 2e helft komt je in de kracht van je leven.

Als ervaringsdeskundigen weten we veel van hormoonveranderingen tijdens en na de overgang, gewrichtsklachten,  de struggle met ons geleidelijk toenemend gewicht, dat een eigen leven lijkt te leiden, verdwijnende tailles en bungelende kipfiletjes, die ons gevoel van controle en zelfvertrouwen aantasten. Ook weten we veel van de toename van energie dankzij gezonde en eerlijke voeding, het voldane gevoel na een training, het trotse gevoel wanneer je doet wat je jezelf hebt voorgenomenen, een sensatie van kracht en positieve energie...en zo kan ik nog wel even doorgaan.


Ook weten we veel van de dilemma's om te kiezen voor je eigen sportmoment en daarmee de zorg voor anderen even op te schorten. We weten alles van excuses, gewoontes om jezelf niet op de voorgrond te plaatsen, je eigen pleziertjes uit te stellen, met jezelf te onderhandelen, de volle agenda's, het rekening houden met anderen. Mijn opa was bakker en mijn moeder werkte vanaf haar 17e in de winkel en bracht zonder rijbewijs het brood rond in het dorp.
We krijgen veel mee van onze moeders. Heel veel mooie dingen en ook een "zorg"- gen voor anderen, waar we wel eens in kunnen overdrijven. Herkenbaar?

We weten veel van de mooie resultaten die wij boeken wanneer we 2 tot 3 x per week actief investeren in ons lijf.  We horen al bijna 10 jaar elke dag over prachtige resultaten die we met zijn allen boeken dankzij een rondje circuittraining of een leuke groepsles. We horen al bijna 10 jaar hoe blij jullie zijn met de positieve en energieke instelling van onze coaches en docenten.

Shannon voegt daar iets eigens en moois aan toe met haar gespecialiseerde kennis als fysiotherapeute. Diegenen van jullie die wel eens een fyisotraining hebben geboekt bij Shannon, weten hoe fijn het is om van een vrouwelijke coach te leren hoe je, ondanks een blessure tóch kan blijven sporten.

Bij Donna Vitale gaat het niet om de trainingen-pur-sang, maar om een levenslang commitment naar jezelf om het beste uit jezelf te halen. Investeren. Daar staan we voor.
Dat "vier" je elke keer wanneer je besluit om te gaan trainen. In deze dagen doe je dat door op de playknop te drukken van een video. Of een link te openen voor een live-les. Of de fiets te pakken voor een flinke tocht. Of jouw gereedschap te pakken bij het klussen in- en om huis. Vier het !

Fysiotraining
Vandaag starten met een serie video's om diegenen onder ons met klachten en lichamelijke beperkingen te kunnen ondersteunen om toch vitaal te kunnen blijven.

Vandaag is de eerste en deze is vooral van belang voor "zitters". Wanneer je veel moet zitten voor je werk bijvoorbeeld, thuis veel achter je PC zit, laat deze video je zien hoe je op een goede manier kunt zitten. 

We wensen jou vandaag een fijne dag en veel plezier met ons aanbod.

Hier is de link naar onze videopagina ( het wachtwoord staat in de email)

Liefs van Tineke en team

Thuisfitnessen? Dat kan bij ons!