Nieuws

Rooster tot en met 1 juli en meer

Hallo allemaal,

 

Vooraankondiging

Eind volgende week hebben we een leuke verassing door de lancering van een nieuw project waar we een beetje kunnen goed maken wat we allemaal zo missen: de gezelligheid en dynamiek bij Donna Vitale. Gelukkig geven onze enthousiaste coaches je een goed gevoel als je komt trainen, maar het is nu toch echt anders als "vroeger", zonder koffietafel, koffie (!) en de gezellige drukte. Dus: binnenkort meer over ons nieuwe interactieve project.

Echte groepslessen buiten openingsuren

Het voorlopig rooster tot en met juni is gemaakt. (Wijzigingen voorbehouden). We gaan de komende week weer voorzichtig beginnen met enkele Nia lessen in Campo Sportivo, buiten de openingsuren van het circuit. 

Livestream lessen

Daarnaast bieden we per 1 juni meerdere livestream Fitness, Yoga, Pilates en Nia groepslessen aan die vanuit de studio worden gestreamd naar jouw thuis-workout kamer. Het is erg leuk om op je scherm te kunnen zien dat je niet alleen sport. Je doet het echt samen. Het beeld is redelijk goed en het geluid meestal ook. Soms heb je een kleine hick up, maar dat mag de pret niet drukken. 

Je meldt je tot uiterlijk een half uur van te voren aan. Daarna krijg je een link toegestuurd die je alleen maar hoeft te openen. Je hoeft niks te downloaden. Hoe beter je apparaat, hoe beter de weergave van jouw geluid. Een goede internetverbinding helpt ook. (Laptop, smartphone of PC werkt het beste). Deelnemen aan Livestreamlessen is gemakkelijker en leuker dan je denkt. Na de les zwaaien we nog even naar elkaar of babbelen we nog een paar minuten.

Speciale video's

Verder blijven we uiteraard video's produceren omdat we zo "corona proof" mogelijk willen zijn voor iedereen. Met name de kwetsbare doelgroepen die Camp Sportivo nog niet aandurven, kunnen op deze manier thuis veilig actief blijven, met onze hulp. Shannon heeft een aantal speciale  workouts voor dames met blessures gemaakt. Kijk gauw op ons video platform. Er is ook een nieuwe video met een niales met Tineke uit. Dus kijk gauw ! Klik hier voor onze video pagina

Als je per 1 juni weer actief wordt bij ons, mail ons even dan krijg je een wachtwoord en heb jij ook toegang tot de inmiddels bijna 25+ videolessen.

 

Dus...keep going ! Iedereen is weer goed bezig. Mocht je nog niet aan de gang zijn meld je dan even als je hulp nodig hebt.
Kijk vooral ook even hier : 
Hoe reserveer ik mijn trainingen

 

Lieve groeten, Tineke en team

 

 

Thuisfitnessen? Dat kan bij ons!