Nieuws

Nieuws !

Hallo Allemaal !

 

Hieronder vind je een update van Donna Vitale. Leuk nieuws!

Campo Sportivo
Na bijna 2 weken Campo Sportivo kunnen we zeggen dat het een groot succes is !
Zo fijn om iedereen weer te zien en zo goed om te horen dat iedereen vast van plan is om vitaal te blijven. Inmiddels weten de meeste Donna Vitale's hoe je een plekje kunt reserveren. Mocht je er niet uitkomen, mail ons even, dan gaan we jou oók helpen. Clublink werkt verrassend eenvoudig, blijkt achteraf:-)

 

Nieuwe video's
Verder: We hebben weer 3 nieuwe video's fysiotraining met Shannon. Voor wanneer je wat extra aandacht wilt schenken aan bovenlichaam, billen of nek. Shannon begeleidt je en zorgt dat je die gebieden kunt versterken, zodat je een goede houding krijgt, of kunt herstellen van een blessure. 

 

Nieuw : Inner circle Platform
Verder: zoals eerder aangekondigd gaan we een community platform lanceren voor alle actieve leden van Donna Vitale. Dit is een beveiligde prive omgeving onze eigen virtuele inner circel, afgesloten van de buitenwereld. Dus als je niet van Facebook houdt is dit een perfecte en veilige omgeving voor jou. In principe is iedereen die actief lid is bij Donna Vitale van harte uitgenodigd. Je wordt dan VIP lid van Donna Vitale. Wat je hier kunt vinden zijn o.a. alle video's die we tot nu toe geproduceerd hebben, op categoriëen. Bijvoorbeeld als je kalm aan wilt doen, of voor fitte vrouwen of superfitte vrouwen die lekker willen zweten. Ook kun je er onze Pilates, Yoga, Nia en dans video's vinden. En onze E-books in een nieuw jasje. 

Lid worden van "Donna Vitale Thuis" is gratis en vrijblijvend voor onze eigen actieve leden. Onze normale website blijft ook gewoon toegankelijk. 

Nieuwe initiatieven en mogelijkheden in deze tijden
Op dit Donna Vitale Thuis platform vind je gelijkgestemde vrouwen met dezelfde interesses, ambities, hobbies of nevenactiviteiten. Je kunt zelf groepen starten, bijvoorbeeld een wandelclub op zondagmiddag. Een vierdaagse trainingsclub. Of een netwerkclub om elkaar aan een baan te helpen. Of een club van alleenstaande vrouwen. Of een blauwe bessen pluk groep en dan leuke blauwe bessen recepten uitwisselen. Of een winkel club om elkaar te helpen bij het aanschaffen van een nieuw outfit als je lange benen hebt of maat 52.

Goede en positieve informatie om vitaal te blijven
Je gaat hier ook vooral veel goede informatie vinden over preventieve gezondheid, lekkere gezonde recepten, tips voor ontspanning, inspiratie en ook komt er een speciale Covid-19 groep van ervaringsdeskundigen, ex patienten of partners van ex patienten. Wij geven een voorzetje en jullie doen de rest.

Dit platform gaat vanzelf groeien !

 

Kortom : We gaan een nieuw avontuur aan met zijn allen. Let's go for it, want we weten niet hoe lang het duurt voor we weer samen mogen koffiedrinken. Ik zie deze Inner Circle als een bonus, dankzij Corona. 

 

Vrijwilliger testers gezocht
Ik zoek vrijwilligers die ons een warm hart toedragen en onze inner circle gaan uitproberen,  een 2O tal avontuurlijke positieve leden die het Donna Vitale Thuis platform willen testen. Het is nog niet geheel af, maar ik zou graag input krijgen over de functionalitiet, toegankelijkheid en de structuur van dit platform. Je kunt je via een email melden, dan geef ik je spoedig toegang tot "Donna Vitale Thuis".

 

Lieve dames, alvast een heel fijn weekend ! 
Klik hier voor de nieuwe video's

Lieve groeten Van Tineke en team Donna Vitale

 

 

 

 

 

 

 

Thuisfitnessen? Dat kan bij ons!