Nieuws

Livestream Yoga en Pilates lessen worden goed ontvangen

Hallo lieve dames,

Hoe gaat het inmiddels met jou? Ben je een beetje gewend aan onze buitenplaats Campo Sportivo? Gelukkig is bijna iedereen al weer actief!


Livestream lessen worden steeds meer gewaardeerd

Behalve Campo Sportivo worden ook de livestreams geleidelijk aan ontdekt. De LIVEstream Pilates en Yoga lessen ven Eugenie en Shannon, die we online verzorgen, worden enthousiast ontvangen. Lekker thuis op je matje, fijn vertrouwde oefeningen doen met Shannon of Eugenie. Heerlijk weer!

In bijgaande video vertellen Desiree en Wilma over hun ervaring met de Yoga les van Eugenie.  klik hier voor de korte video

Doe jij ook mee ?

Elke dinsdag ( vanavond dus) om 18.30 uur is er een Yoga les an Eugenie

Elke woensdag om 19.30 is er een Pilates les van Shannon


Hoe het werkt

Reserveren doe je in het boekings systeem. Je krijg dan 15 minuten voor aanvang van de les een link toegestuurd naar jouw email adres. Heb je nog wat koudwatervrees, dan kun je in onderstaande instructielink zien hoe gemakkelijk het is om zo'n livestream zoom link te openen. Je hoeft niets te downloaden.

Verder : Zorg voor een goede internetverbinding en een laptop die je op de grond kunt zetten zodat je de grondoefeningen wat gemakkelijker kunt volgen. In principe kun je zelf kiezen of je zichtbaar bent voor Eugenie of Shannon.

Persoonlijke coaching, net als in de "echte les". Het is op zich wel fijn wanneer jij als deelnemer zichbaar bent voor de docent, dan kan de docent namelijk aanwijzingen geven, net als wanneer je fysiek aanwezig bent in de studio. Je kunt er dus voor kiezen om de video uit te zetten. Dat is aan jou. 

Klik hier voor de instructie om een zoomlink te kunnen openen

Veel plezier en vergeet niet om te reserveren in Clublink

Tot gauw weer en hartelijke groet,

Tineke

 

 

Thuisfitnessen? Dat kan bij ons!