Nieuws

Introductie Mijn Donna Vitale Thuis

Lieve allemaal,

Vandaag introduceren we Donna Vitale Thuis.  Dit platform is een beschermde veilige omgeving om interactief met elkaar te kunnen communiceren. Het is speciaal voor Donna Vitale gemaakt en er kan niemand zomaar op kijken. De gegevens zijn ook volledig in eigen beheer.

We nodigen je uit om actief deel te nemen aan "Mijn Donna Vitale Thuis", waar je vanuit huis contact kunt onderhouden met andere vitale vrouwen die bij Donna Vitale in Boxmeer of vanuit huis actief zijn. Daar staan ook de meeste van onze video's en andere activiteiten die we hopen te kunnen delen met nog veel meer vrouwen van een zekere leeftijd die ook graag vitaal willen blijven. Als actief lid van Donna Vitale Boxmeer krijg je gratis toegang tot dit platform.

 

Een gevoel van "samen actief zijn"

Het leuke van dit platform is dat Donna Vitale leden, in tijden van Corona, wel degelijk interactief kunnen zijn met elkaar. Ook al kunnen we niet samen sporten en koffie drinken. 
Op dit platform is van alles mogelijk en dat laat ik graag over aan de leden zelf. Er is vraag en aanbod mogelijk voor hobbies, passies, talenten, carriere's, inspiratie, uitwisselingen voor gelijkgestemden, samen wandelen op zondag, leuke events, workshops en nog veel meer!

Preventieve gezondheid krijgt de nodige aandacht, evenal het vraagstuk hoe je vitaal ouder kunt worden en in de kracht van je leven kunt blijven.
Donna Vitale is een club waar je graag bij wilt horen. Dat vinden wij nu al uiteraard. Het wordt dus nog leuker!

 

Klik hier om in te loggen op het platform

Ik vind het erg leuk en spannend allemaal en ben benieuwd naar jouw reactie

Lieve groeten, Tineke en Team

 

Thuisfitnessen? Dat kan bij ons!