Nieuws

Challenge loopt van 3 juli tm 23 augustus

Halloooo allemaal

 

De Challenge die we vorige week hebben aangekondigd wordt enthousiast ontvangen. Er doen al enkele tientallen dames mee!
Super om jullie tegen te komen op ons nieuwe interactieve en veilig afgeschermde platform "Mijn Donna Vitale".
Je ontvangt bij aanmelding een gratis Dynaband om ook thuis oefeningen te kunnen doen.

Voor wie het nog niet weet, de link daarnaartoe staat ook rechts bovenaan op onze website naast ClubLink.
(Je wordt dan naar de website "mijn.donnavitale.nl" geleid). Voortaan vind je alle video's op dit nieuwe platform.
Even zelf een (nieuw) wachtwoord aanmaken en klaar is kees! Stuur ons even een berichtje als je vragen hebt.

 

Goed nieuws
De periode waarin je de challenge kunt doen is verlengd !

Om alsnog zoveel mogelijk leden mee te kunnen laten doen, hebben we de periode verruimd met in totaal 7 weken waarvan je minimaal 4 weken mee kunt doen: 


Je kunt je dus nu aanmelden en nog meedoen tot 23 augustus.  In die periode train je minstens 4 weken lang,  minstens 3 x per week. Als je wilt kun je ook tijdens jouw vakantie op een andere locatie sporten met onze video's of livestreamlessen. 

 

Wij vinden het ontzettend leuk om ook jou terug te zien op ons ledenplatform "Mijn Donna Vitale"
Nogmaals, hier vind je voortaan ook video's en nog veel meer. Doe alsnog mee!

 

Hieronder vind je de (aangepaste ) spelregels nog een keer:


Doe je mee met onze 1e challenge in juli en augustus?

Het doel van deze challenge is om jou te stimuleren om in de maanden juli en augustus minstens 4 weken lang, minstens 3 x per week een training/les te doen in ons circuit en/of via een thuisfitness video of livestream les vanaf de camping of thuis.
Ook willen we op deze manier ons platform promoten. Het is onze back-up in geval van een tweede golf corona, wat we niet hopen, maar ook niet kunnen uitsluiten. Daarom is het ook belangrijk dat je alvast de mogelijkheden verkent op dit platform.

We hebben een paar spelregels.

1- De Donna Vitale Challenge loopt van 3 juli tm 23 augustus. Ook als je op vakantie gaat kun je dus nog steeds meedoen!

2- Log in op "Mijn Donna Vitale" rechts bovenaan deze website. Jouw gebruikersnaam is jouw emailadres (dat bij ons bekend is) en maak vervolgens jouw eigen wachtwoord aan. Je kunt ook een nieuw wachtwoord aanvragen.
Je vindt hier voortaan alle Thuis video's en nog veel meer...

3- Meld je aan op het Forum " Challenges" en vertel ons hoe je die 3x per week trainen gaat aanpakken. Ga je in Campo Sportivo trainen, of ga je thuisvideo's doen, livestreams volgen of een combinatie? Ga je meedoen vanaf jouw vakantieadres?

4-Vul jouw persoonlijk profiel in op "Mijn Donna Vitale". Als je deze helemaal invult, ontvang je 100 VitaalPunten. Die heb je nodig om in aanmerking te kunnen komen voor een leuke prijs. PS het is heel erg leuk om jullie wat beter te leren kennen op het platform. Je vertelt wat je kwijt wilt, uiteraard.

5- Reserveer jouw trainings-sessies, ook de videotraingen, in Clublink.

6- Train vervolgens minimaal 3 x per week.

7- Als je een Thuisvideo doet, reserveer dan ook even in Clublink op de betreffende dag voor een thuisvideo. Wij loggen jou dan ook in. Deze training telt dan ook mee! 

 
8- Iedereen die (op het Challenge-Forum) aankondigt dat ze meedoet en haar profiel volledig heeft ingevuld, komt in aanmerking voor een Gratis Dynaband naar keuze. Deze zijn beschikbaar bij Donna Vitale. We hebben weer een paar nieuwe video's met Shannon waar je een Dynaband voor nodig hebt...9- Als je aan alle spelregels hebt voldaan maak je eind augustus kans op een leuke cadeaubon en nog meer leuke prijsjes.

10- We doen het voor de lol en om lekker vitaal te zijn deze zomer.


Als je hulp nodig hebt, stuur ons een berichtje in Clublink. Als je nog niet via Clublink werkt, mail ons even dan gaan we je helpen. ( info@donnavitale.nl)

We hebben er zin in om met jullie deze challenge aan te gaan!

 

Doe lekker mee!

 

Hartelijke groeten van team Donna Vitale

Thuisfitnessen? Dat kan bij ons!