Nieuws

Low Impact video workout

Goedemorgen allemaal !

Fantastisch hoe velen van jullie al een teken van leven hebben gegeven. (zie vorig bericht). Je moest eens weten hoe blij we daar van worden. Sommigen van ons hebben het zwaar op dit moment.... Iedereen die vanaf nu een bericht stuurt krijgt altijd persoonlijk antwoord. Wij als team beantwoorden voor zondagavond alle emails en alle berichtjes via ClubLink.

Voor iedereen die in de zorg werkt:  heeeeeel veel extra liefde, kracht en gezondheid gewenst. En iedereen die thuis ziek is, of een ziek gezinslid heeft, we denken aan jullie. En alle anderen...Ga vooral zo door!

Top dat jullie de workouts doen. Zorg dat je fit blijft. Maak jezelf weerbaar. Er beginnen steeds meer dames in te loggen als ze een workout doen en dat is heel stimulerend voor ons. Denk maar zo, dat het een contactmomentje met ons is en een teken dat je lekker bezig bent. Dank je wel deze vorm van aanmoediging.

Vandaag ontvang  je de nieuwe "low impact" Thuis Fitness video, die je nog tegoed had. Deze duurt 10 minuten. Doe deze work-out vooral wanneer je merkt dat de andere lessen te belastend voor je zijn. We zijn weer heel benieuwd hoe deze work-out jou bevalt. Elk wat wils! Fijne dag vandaag en geniet van het mooie weer.

 

Hartelijke groeten van Tineke en Team

Thuisfitnessen? Dat kan bij ons!