Nieuws

Donna Vitale 10 jaar!

"10 jarig lustrum in tijden van Corona"

Onderwerpen:

 • DV 10 jaar
 • DV coronaproof
 • DV Suikerchallenge

 

DV 10 jaar

Hoera! We hebben een mijlpaal bereikt: per 1 oktober bestaat Donna Vitale 10 jaar!
Een goede reden om even stil te staan bij waar we nu zijn. 

Ten eerste : Dankzij jullie loyaliteit en een fantastische team hebben we ons 10 jarig jubileum gehaald, ondanks Corona ! Super bedankt daarvoor! We zouden dit dolgraag met jullie willen vieren, maar daar wachten we even mee tot we ons weer wat vrijer kunnen bewegen. 

Wij zijn er trots op dat enkele tientallen van onze klanten, vanaf het begin -dus al 10 jaar- met ons sporten!
Onze collega Shannon is al vanaf de zomer van 2010 actief voor Donna Vitale en heeft ons bedrijf mee helpen opbouwen, vanaf het begin tot wat het nu is.

Daarna komen, met stip op 2, Kasja en Els die ook vanaf 2010 actief zijn bij ons. Eerst als klant, later, na de nodige opleidingen, als collega. Dat geldt ook voor Lieske, die met regelmaat voor ons invalt. Er zijn zo veel gedenkwaardige momenten en dierbare herinneringen! En dan zijn er onze kanjers Monique en Henny die ook al weer enkele jaren van onschatbare waarde zijn voor ons bedrijf. Eugenie en Els hebben dit voorjaar hun 5 jarig lustrum als docent stilletjes moeten vieren.  Ook dat gaan we hopelijk snel goedmaken.

We hebben al diverse felicitaties ontvangen, in de vorm van leuke kaarten of een leuke video. Ons hele team geniet daar enorm van! Heel erg bedankt hiervoor. Wellicht kunnen we volgende zomer met zijn allen een feestelijk moment vinden om dit uitbundig, samen met jullie te kunnen vieren.

Vooralsnog worden we in beslag genomen door de actualiteit en is het onze uitdaging om Donna Vitale zo "coronaproof" mogelijk te maken en te houden. We vinden het fantastisch dat we jullie mogen blijven inspireren om zelf ook coronaproof te blijven dankzij een goed onderhouden gezondheid en conditie. Een goede immuunfunctie blijkt in deze tijden immers van levensbelang.

 

DV Coronaproof

Onze uitdaging en prioriteit ligt in het goed aansluiten bij de huidige ontwikkelingen.

Hoe doen we dat: 

Binnen: Dankzij een krachtig ventilatiesysteem en een Co2 meter kunnen we het binnenklimaat optimaal houden en altijd zorgen voor meer dan voldoende ventilatie. Binnen sporten is veilig bij ons. Dat geldt voor het circuit, maar ook voor de lessen in de studio. 

Voor thuisblijvers:

 • Mocht je thuis moeten blijven, vanwege quarantaine of lichte klachten, kun je altijd terecht op  mijn.donnavitale.nl leden-platform met inmiddels meer dan 60 video’s voor alle fitness niveaus, plus pilates, yoga, nia, en dansfitness lessen. Hier vind je ook onze forums en groepen. ( o.a. onze suikerchallenge)
 • We verzorgen wekelijks livestream lessen die je thuis kunt volgen. Super gemakkelijk en comfortabel.
 • Afhankelijk van de ontwikkelingen zullen we het programma voor thuisblijvers verder uitbreiden.
 • Thuis Fitness is inbegrepen in jouw abonnement

Nieuw : Buitenfitness en Bootcamps

Vanaf volgende week gaan we enkele tijdsloten "Buitenfitness" met Kasja uitproberen op maandagavond 5 oktober en vrijdagochtend 9 oktober.  De recente opleiding die Kasja heeft gevolgd, stond volledig in het teken van gezellig en veilig buiten sporten. Deze buitenlessen van 35 minuten worden aangeboden op matig intensief inspanningsniveau, dus geschikt voor iedereen. Buitenlessen van 35 minuten zijn inclusief het abonnement.

Daarnaast gaat Kasja in oktober beginnen met Bootcamps van 60 minuten:

 • 1 x per 2 weken op zondagochtend van 10.30-11.30 uur en 1 x per 2 weken op maandagavond van 18.30-19.30 uur.
 • De Bootcamps op zondag zijn zeer geschikt voor beginners.
 • De Bootcamps van maandagavond zijn geschikt voor gevorderden.
 • Voor Bootcamps van 60 minuten geldt een toeslag van € 2,75 per les.

 

DV Suikerchallenge

Zoet is lekker en geeft een energieboost. Te veel en te vaak suiker tast onze gezondheid behoorlijk aan. Juist in deze tijden kan het verbeteren van je voedingspatroon je helpen om Coronaproof te blijven.

Iedereen weet dat er veel suiker in bonbons, koekjes, drop, chocola en cola zit. Maar wist je dat aan de meeste dagelijkse producten verborgen suikers wordt toegvoegd, zij het onder allerlei andere namen? Wist je dat ons suikergebruik in de afgelopen 5 decennia is toegenomen van 1 kg per persoon per jaar naar 50 kg per persoon per jaar?  Geen wonder dat 50 %van onze bevolking te kampen heeft met overgewicht. En dat maakt ons kwetsbaar.
Doe je mee om jouw suikergebruik terug te brengen?

Meld je hier aan voor de suikerchallenge voor Donna Vitale leden

Lieve dames, tot gauw ziens en hopelijk nog heeeeel vaak.

Team Donna Vitale,

Shannon, Kasja, Els, Lieske, Monique, Henny, Eugenie en Tineke

 

Thuisfitnessen? Dat kan bij ons!