Nieuws

Hoe verder ?

 

Goedemorgen lieve dames van Donna Vitale,

 

In deze onzekere tijden willen we jullie duidelijkheid geven over hoe we om willen gaan met de contributies die jullie betalen. Dankzij de contributie van de afgelopen maand konden we met het hele team blijven functioneren en doen wat we tot nu toe doen. We hebben gelukkig vele enthousiaste reacties ontvangen en heel veel van onze dames zijn er al volop mee aan de slag gegaan. Donna Vitale draait gewoon door, maar dan op afstand en online.

Heb je geen emails van ons gelezen de afgelopen week?
Als je nog niet weet wat we de afgelopen 2 weken hebben opgezet klik dan op de links hieronder.

Klik hier voor ons Corona nieuwsbulletin

Klik hier voor onze Thuis Fitness Video pagina

 

 

Plan

Het plan dat wij vandaag verder gaan uitwerken is erop gericht om dit samen met jullie te overleven en te boven te komen. Wij gaan ervoor dat er over 3 maanden nog steeds een Donna Vitale is.

 

Wij zijn als team keihard aan het werk om jullie zo veel mogelijk service te bieden. De komende weken gaan we ons online aanbod steeds verder uitbreiden (Kijk onderaan voor de nieuwste video les). Deze week starten we ook met LIVE lessen via LIVE streaming.  We coachen op afstand. Zodra het weer mag en kan, gaan we ook weer buitenactiviteiten organiseren.  En zodra we weer in kleine groepjes van 3 of meer mogen sporten gaan we zorgen dat iedereen gedoseerd kan komen sporten.

 

Het is onduidelijk hoe lang deze situatie gaat duren. We volgen de richtlijnen en kijken naar de landen die ons voorgingen. De lock down in China wordt op 8 april opgeheven, dat geeft een indicatie voor onze situatie; het betekent dat er ook weer een einde komt aan wat wij nu meemaken. 

 

Abonnement opzeggen?

Wij krijgen opzeggingen. Begrijpelijk. Rampzalig voor Donna Vitale. Als iedereen of een groot deel van onze vrouwen haar contributie gaat opzeggen kunnen we Donna Vitale niet voortzetten en zullen we moeten sluiten. Wij zijn geen grote fitness keten met financiële reserves.


Daarom gaan we vandaag aan jullie vragen om met ons mee te denken. Wij werken momenteel een aantal scenario’s uit en komen later bij je terug.
Als je ideeën hebt, horen we dat heel graag vandaag, die nemen we dan mee in ons overleg en plan van aanpak. 


Al je nog niet gereageerd hebt tot nu toe, willen we je uitdrukkelijk vragen om een teken van leven te geven.

We komen vanavond of morgenvroeg met een plan van aanpak.


En hier weer iets leuks
Op onze site onze nieuwste video met een Jazzballetles voor beginners. We zijn hard aan het werk om zo spoedig mogeijk ook een les voor gevorderden te maken. Yoga en Nia lessen staan gepland, evenals nog vele specifieke workouts als alternatief voor het krachttrainingscircuit.

 

 

Tot later....Hartelijke groet, Tineke en team DV

Thuisfitnessen? Dat kan bij ons!