Nieuws

Nieuw - Yoga voor iedereen

Hallo allemaal,

Gisteravond hebben Shannon, Monique en ik een LIVE les getest, samen met een aantal dames van onze community. We hebben nog wat stappen te gaan tot we een goede technische verbinding kunnen maken. Is er iemand die vaak met Zoom werkt en LIVE muziek sessies doet met meerdere personen? Meld je je even?  Je kunt ons heel erg helpen daarmee. Volgende week meer...

Vandaag ontvang je een eerste Yoga workout met Eugenie. Deze workout is geschikt voor iedereen die van fitness houdt. Als je blessures hebt, probeer even voorzichtig uit of je de hele serie bewegingen kunt maken. Zo nodig pas je het aan zodat je dit zonder pijn kunt uitvoeren. Goed om in deze drukke tijden even tot jezelf te komen. Let op, het is actieve yoga. Iedereen uit jouw "bubbel" thuis kan meedoen... veel plezier.

Ik ga op naar de volgende video. Mijn streven is om na dit weekend om de dag iets nieuws te presenteren. Van mijzelf mag je ook iets verwachten binnenkort. Je zult hopelijk begrijpen dat we voor iedereen iets willen bieden en daarna ook nog variatie....en ik ben de regisseur en de video editor. En ja, we zijn ambitieus, maar gezien jullie grote loyaliteit, die blijkt uit de vele reacties hebben jullie dat ook dik verdiend. Voor wat hoort wat. 

En in het weekend probeer ik ook wat rust te nemen. Tot gauw allemaal en laat ons weten op Clublink wat je van deze Yoga workout vindt.

Gelukkig hebben zo langzamerhand steeds meer dames de weg gevonden naar het boekingssysteem in ClubLink. Wij genieten er heel erg van om te zien hoeveel van jullie elke dag actief zijn.
Ook als je buiten een wandeling maakt of in de tuin werkt, vinden wij dat ook een vorm van fitness in deze dagen. Ook daar kun je voor inloggen! Evenals wanneer je je een slag in de rondte werk in een vitaal beroep. Ook dan willen we je aanmoedigen! En dat kunnen we nu via ClubLink. Tof.

Mocht je hulp nodig hebben ondanks onze instructies in een eerder bericht, schroom dan niet om ons een mail te sturen; dan gaat Kasja jou volgende week bellen om je te helpen met het installeren op jouw telefoon. Je kunt ClubLink overigens ook vinden op onze website bij het kopje bovenin " reserveer jouw lessen" en "log in"

tot later, Tineke namens Team Donna Vitale

 

Thuisfitnessen? Dat kan bij ons!