Nieuws

Bloei !

Goedemorgen allemaal...

Het is ongelooflijk maar onze perenboompjes bloeien gewoon dit voorjaar!  De natuur is onverstoorbaar en verrast ons met een vroege bloei. Zeker 2 weken eerder dan normaal. Bloeiende bloesems zijn ons symbool. Zij staat voor potentie, vitaliteit, schoonheid en kracht. 

Als je een stukje wilt fietsen kan je het persoonlijk komen bekijken. En maak een foto, want die foto's willen wij graag verzamelen. Stuur maar op.

Ter ere van de prachtige bloesems bij ons centrum bieden we jou vandaag een verfrissende workout van Monique en Shannon. Omdat het maandag is. En omdat Shannon en Monique er altijd zijn op de maandagochtend, dachten we... "vandaag is het net als anders".

Dus dames....open de link en ga ervoor. Meld jezelf in het boekingssysteem en dan gaan we wat ons betreft vandaag het record aantal actievelingen terug zien op onze deelname lijsten in Clublink*. En daar worden wij dan weer heel blij van.

Dus...doe het voor de coach...en vandaag een beetje extra voor Shannon en Monique en Kasja en Henny. En omdat het lente is..( al zou je dat vandaag niet zeggen) En omdat ons team nog veel harder werkt dan "normaal"....Net als wij allemaal; iedereen zet de zeilen bij en daarom:

Klik hier voor de low impact workout voor deze speciale maandagochtend

 

Fijne dag en tot gauw op Clublink, groetjes van jouw vitale team coaches

*NB. je kunt gewoon inloggen via de website dan kom je er ook !

 

Thuisfitnessen? Dat kan bij ons!