Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief!

NieuwsbriefLieve allemaal
Het nieuwe Donna Vitale jaar is aangebroken!

We gaan dit komend jaar samen met jou doorbouwen aan een vitaal en gezond lichaam! Onze wens is om de jouwe te laten uitkomen ! Maak je dromen waar, terwijl je jouw trainingsgewoontes verder aanscherpt totdat jij blij bent met jezelf en lekker in je vel zit. Jezelf alleen iets voornemen is niet genoeg. Dat weten we allemaal. Dus : mag je van ons verwachten dat we je helpen om een daad bij het woord te voegen.

Nieuw in januari 2019

Dankzij ons succes kunnen we ook in het nieuwe jaar weer nieuwe initiatieven toevoegen:

– 1 uur erbij op maandag:

Voortaan zijn we elke maandaochtend tot 13 uur open in plaats van tot 12 uur. Voor wie het nog niet weet, maandag(ochtend) is onze drukste dag van de week. Mocht je niet van deze gezellige drukte houden kom dan in de middagen vanaf 16 uur of op andere dagen.

– Voortaan lekker douchen met shampoo voor huid en haar. We hebben 2 kleedkamers en 3 douches. Dus dat moet lukken.

-Voortaan parkeren op speciale Donna Vitale parkeerplaatsen.

Donna Vitale heeft 9 “eigen” parkeerplaatsen voor haar klanten beschikbaar. De andere 5 parkeerplaatsen zijn gereserveerd voor gasten van de bedrijfjes naast ons. We hopen dat we dankzij de nieuwe parkeerborden geen last meer hebben van “vreemdgangers”. Blijf vooral op de fiets komen als je in de buurt woont.


Lekker dansen met Kelly

Kelly gaat afstuderen aan de dansacademie en gaat 10 weken lekker met ons dansen. Liefhebbers zijn welkom op dinsdag- en donderdagochtend van 10.30-11.15 uur. Deze lessen zijn speciaal bedoeld voor vrouwen die dansen vroeger leuk vonden en dat graag weer zouden oppakken. Het niveau is basic, dus iedereen kan meedoen. Kom de komende week lekker meedoen en kijk of je het leuk vindt. Kelly gaat zelf uitleggen wat de bedoeling is. We dansen op heerlijke muziek uit o.a. de 70-er en 80 er jaren. Je bent van harte welkom. Mocht je de komende week niet kunnen kun je ook vanaf volgende week meedoen. Meer info Klik hier Je kunt jezelf ook aanmelden via het boekingssysteem. Als je niet weet hoe dat werkt, vraag het aan de coaches. Deze lessen zijn toegankelijk met jouw fitnessabonnement.

Part-time Vacature

Wil jij ons helpen ? Wij zijn op zoek naar een leuke parttime collega die het inspirerend vindt om ons gezellige en professionele team te komen versterken. Ken jij misschien iemand die op zoek is naar een sportieve en leuke parttime baan ? Nodig haar dan uit om contact op te nemen met tineke@donnavitale.nl Voor meer informatie over de baan klik op vacature-informatie

Tips voor effectief trainen

Varieren is stimulerend. Probeer eens een ander progamma, doe eens mee aan een andere groepsles, kom eens op een andere dag of tijd. Verras jouw lichaam, geef het nieuwe prikkels.

Houd je van exra stimulans? Kom dan vooral meedoen tijdens groeplessen. Probeer eens een groepsles in de studio

Houd je niet van groepslessen, kom dan vooral niet tijdens groepslessen, zodat anderen de kans krijgen om effectief te trainen in groepsverband.

Wil je ook afvallen? Geef je lichaam een half uur na de les wat extra eiwitten voor spieropbouw. ( bv. kwark, eitje, vis, bonen, noten) Vermijd (vruchten)suikers en koolhydraten vlak voor de training. Op deze manier schakelt jouw lichaam tijdens de training over op vetverbranding en heb je een maximale naverbranding.

Zorg dat je moe wordt op de machines. blijf wakker, maak je spieren moe, geef ze een uitdaging. Zo wordt je na elke training weer een klein beetje sterker. Dan bouw je resultaat op. Steeds vitaler, energieker, soepeler, sterker, strakker. Wat je maar wilt.

Doorbreek vastgeroeste (denk)patronen. Zomaar voor de lol. ( ) Beweeg op verschillende muziekstijlen, beweeg gevarieerd, doorbreek vaste gewoontes, eet gevarieerd. Maak 2019 een jaar met nieuwe kansen en mogelijkheden.

Wil je meer ontspannen, beter slapen of meer genieten? Doe mee aan Body en Mind lessen (Nia of Yoga lessen) voor meer innerlijke rust en/of plezier in dynamisch bewegen.

Rooster met openingstijden en lessen

Hieronder is het nieuwe lesrooster tot en met februari bijgevoegd. Deze staat ook op de website. Als je dubbelklikt op de website, wordt het rooster scherp in beeld gebracht. In verband met de openstaande vacature zijn er een aantal minimale wijzigingen in het rooster ter voorkoming van overbelasting van onze enthousiaste coaches.

Kun je deze nieuwsbrief waarderen?

Like ons op facebook : Ga naar onze Donna Vitale facebook pagina

Hartelijke groeten,

Coaches en docenten Donna Vitale : Shannon, Monique, Henny, Alenka, Tineke, Els, Kelly, Eugenie en Imke

We gaan er weer lekker tegenaan dit jaar!