Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief!

Oergondische maaltijden bestellen

Wekelijks te bestellen en bij ons af te halen gezonde en betaalbare maaltijden
portobelloOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Millicent Ioannidis van Millies Thuiskeuken ( www.milliesthuiskeuken.nl)

Millicent kookt 1x per week voor jou als je zin hebt in iets lekkers & gezonds

Al deze heerlijke en gezonde maaltijden worden elke donderdag vers gemaakt en zijn:
-Glutenvrij, suikervrij, koolhydraatarm en lactosevrij
-Met zoveel mogelijk onbewerkte, op biologische wijze geteelde ingrediënten, met puur zeezout uit de Egeïsche zee, onze eigen extra vergine olijfolie en geheel zonder ongewenste toevoegingen!

HOE HET WERKT
-Uiterlijk dinsdag avond voor 19.30 uur bestellen via info@donnavitale.nl of receptie
-Af te halen elke donderdag (tussen 16-19 uur) bij Donna Vitale
-Of vrijdag in de ochtend tot 13.00 uur.
-Wij koelen de maaltijden voor je.
-Goed gekoeld bewaard thuis houdbaar tot en met zaterdag.
-Invriezen en bewaren voor onvoorziene momenten kan ook.
-Je betaalt € 8,95 per maaltijd
-Je kunt met PIN betalen. (vooraf betalen is mogelijk)

MENU
21-9   Romige curry van kikkererwten met bloemkool, spinazie, kokosmelk, ui, knoflook, gember met biologische zilvervliesrijst

28-9  Stoof van scharrelkippendijtjes met tomaat- paprikasaus, biologische quinoa, wortel en boontjes

5-10  Wilde visfilet( afhankelijk van het aanbod op dat moment bijv.  Noordzee Heek) met rijstnoodles, kurkuma olie, broccoli, lente ui,

12-10 Portabello met een licht pikante crème van geiten schapenkaas op een bedje van biologische quinoa met erwtjes, wortel, peterselie knoflook en ui
Kan op verzoek ook lactosevrij

19-10 Herfststoof van rundvlees met kastanje champignons, knolselderij, pompoen en  tijm met biologische zilvervliesrijst

26-10 Romige Curry zie 21-9 maar met boerenkool i.p.v. verse spinazie i.v.m. het seizoen

Hieronder wat foto’s van de maaltijden

Gevulde paprika uit de oven, met geroosterde bospeen, quinoa en een frisse groene slalade) IMG_4610

Courgetti met garnaaltjes en zeekraal, knoflook en rucola, hierbij een saus van avocado met pistache, basilicum en citroen. Met een frisse komkommersalade.

2017-06-08-PHOTO-00000013 IMG_4657-1 IMG_4658-1

Stoof van kippendijtjes in een romige saus van kokosmelk met curcuma, verse gember, taugeh, krokante pinda’s en lekker veel groenten met zilvervliesrijst ( foto volgt) kipschotel

Gevulde portabello met risotto van Quinoa en een frisse salade portobello

Wilde zalm (een honing sesam korstje), rijstnoodles met curcuma, gestoomde broccoli, wortel, chinese kool en lenteuitjes
wilde zalm met noodles

Zomerstoof van scharrel rundvlees met ratatouille groenten en parelgort. Met bakje olijfjes en stukje feta. (parelgort bevat laag glutengehalte)Runderstoof met parelgort

Romige vegetarische curry met kikkererwten, kokosmelk, gember, bloemkool en jonge bladsspinazie, knoflook en krokante amandeltjes met wilde en witte rijst. Totaal 530 gram, waarvan 390 gram groentencurry en 140 gram rijst
Doe mee en bestel voor dinsdag 11.30 uur 2017-07-20-PHOTO-00000232

Wilde zalm (een honing sesam korstje), rijstnoodles met curcuma, gestoomde broccoli, wortel, chinese kool en lenteuitjes
wilde zalm met noodles

Gevulde portabello met risotto van Quinoa en een frisse salade portobello

Zachtgegaarde runderstoof met ratatouille groenten en zilvervliesrijst.
Runderstoof met parelgort