Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief!

Ondersteuning bij Afslanken

*Wil je een blijvend gezond lichaam met en optimaal gewicht?

Wil je ook weten wat jij kunt doen om gezonder, slimmer en daarmee slanker te gaan eten*?
Je krijgt persoonlijk advies op welke punten jij winst kunt behalen in jouw voedingspatroon. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste inzichten op het gebied van lange termijn effecten van “verborgen dikmakers”. Deze worden vaak over het hoofd gezien als we uitgaan van de traditionele adviezen van dietisten en het voedingscentrum met de “Schijf van 5”.
Wij gaan je helpen om een blijvend slank en actief leven te leiden.
Maak een goede en grondige start met ons. Lees onderop deze pagina de ervaringen van andere vrouwen die jou voorgingen.

Basis Lifestyle Support kennismakingspakket van 13 weken
Dit kennismakingpakket is inclusief :
-Uitgebreide persoonlijke intake,  
-Body Scan
-Lifestylescan,
-Bijhouden voedingsdagboek
-Voedingsanalyse
-Persoonlijk voedingsadvies.
-Beweegadvies*
– 2 Workshops die jou gaan helpen om de adviezen in praktijk te blijven brengen
– 2 Follow-Up gesprekken met een eindevaluatie
Wij maken gebruik van handige receptenboeken naar de laatste inzichten, en een gids met praktische tips voor slank boodschappen doen. Deze boeken zijn te koop bij Donna Vitale.

-*Optioneel Als dat je wilt kum je 3 x vrijblijvend kennismakingstrainingen doen. Als ook dat bevalt kun je kiezen voor een aanvullend en passend fitnessabonnement dat jou gaat helpen om jouw doel te bereiken. De tarieven voor fitness kun je vinden onder het kopje Tarieven bij Meer Informatie

Lifestyle Support
Wij bieden indien gewenst lifestylebegeleiding op maat aan. Wij werken volgens de laaste inzichten op het gebied van voeding. Dit is altijd op maat, afhankelijk van wat jij nodig hebt. Wij werken bij chronische lichamelijke klachten nauw samen met orthomoleculaire dietistes die veel verder kijken dan alleen maar calorieen tellen. Het doel van Lifestyle support is dat je geleidelijk een blijvend slanke leefstijl ontwikkelt die je gemakkelijk kunt volhouden en die een deel van je leven wordt. Dat betekent dat je een normaal leven kunt leiden en ook met beleid kunt genieten van dingen die je lekker vind.