Pilates

NIEUW : Perfect Pilates 

Deze workout van 50 minuten is gebaseerd op de 100 jaar oude methode van Joseph Pilates en geperfectioneerd op basis van actuele wetenschappelijke inzichten en toegankelijk gemaakt voor iedereen. ‘Core stability’, body & mind, spieroefeningen, lenigheid en evenwicht zijn de sleutelwoorden. Pilateslessen zijn nog steeds één van de drukst bezochte lessen in veel sportscholen. Pilates is een eenvoudige maar toch intensieve en doeltreffende training voor elke leeftijd, zowel voor beginners als gevorderde sporters. Ook als oefentherapie is deze methode goed toepasbaar. Hiermee kunnen blessures voorkomen worden. 

Wanneer : Op woensdagen om  11.15, 18.00 of 19.00 uur  uur.  Op donderdag om 08.30 of om 11.00 uur. Er is een wachtlijst voor de lessen van de avonduren.  Aanmelden voor de wachtlijst kan momenteel alleen nog via Shannon.

Docente : Shannon Gerhardt. Shannon is fitnesscoach en fysiotherapeute en tevens opgeleid als Pilates Trainer. 

Pilateslessen worden per 1 oktober opgenomen in het Body& Mind abonnement. Het is mogelijk een strippenkaart te nemen voor alleen Pilates lessen. Als je lid bent van Donna Vitale kunt je overstappen op een Body en Mind abonnement. Binnen het Body en Mind abonnement kun je dan naast het circuit ook 1 Yoga- of  Pilates les per week volgen. Daarnaast heb je ook toegang tot andere lessen.