Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief!

Lessen reserveren of wijzigen

Online service voor actieve leden van Donna Vitale:

Als je wilt deelnemen aan een van de groepslessen in de studio,
Klik hier om jouw les (sessie of workskhop) te boeken of te wijzigen

Meld je aub uiterlijk 12 uur van te voren af, zodat iemand anders nog kan besluiten om mee te doen. Voor alle lessen geldt een maximum aantal deelnemers. ( Zumba 15, Nia 13, Yoga 15, Jazzballet 13, Jumping Fitness 10, Moving to Heal 8)

Voor LAST MINUTE aanmeldingen kun je op onderstaand schema zien in welke les op DIT moment een plek vrij is. (Let op : Zodra iemand zich online afmeldt voor een bepaalde les, komt meteen een plek vrij voor een andere liefhebber). Er geldt een maximum aantal deelnemers per les. Meldt je aub tijdig af !!

Procedure aanmelding
1) Klik op de link onderaan deze pagina (hierboven kan ook).
2) Je krijgt eerst een inlogscherm waar je je geboortedatum en je achternaam invult.
3) Zet een vinkje bij “Remember me”, zodat je voortaan direct kunt inloggen.
4) Log in.
4) Volgend scherm :
Klik 1 x op “timetable”, dan krijg je de lessen van vandaag die je kunt volgen.
Klik 2 x op “timetable” als je een van de lessen van de komende weken wilt kiezen.
3) Daarna kun je de les van jouw keuze reserveren. Je kunt precies zien of en hoeveel plek er nog is (het cijfertje rechts geeft het aantal vrije plaatsen aan).
4) Confirm en je staat genoteerd voor de volgende les.
5) Als de les is volgeboekt, wordt deze les niet meer getoond. Zodra iemand zich afmeldt komt er een plaats vrij en wordt de les weer zichtbaar op het overzicht.
5) Op de dag van jouw les, bij binnenkomst bij Donna Vitale log je normaal in, net als anders. Op het inlogscherm kun jij zien dat je de les hebt gereserveerd. Wij kunnen zien dan zien dat je bent gekomen.

Procedure afmelding
5) Bij “My Classes” kun je precies zien welke lessen door/voor jou gereserveerd zijn.
Afmelden : door op de betreffende les te klikken kun je je daarvoor afmelden, klik op “cancel booking” en jouw reservering is geannuleerd. Er komt dan een plaats vrij voor iemand andere die graag mee wil doen deze keer.

Voor reservering of afmelding klik hier

(NB Als je wekelijks wilt komen naar een van de lessen, kun je bij de receptie een vaste plek reserveren voor de les van jouw keuze) Daarna hoef je nooit meer te reserveren. Wij houden wekelijks een plekje voor je vrij.
Als je een keer niet kunt komen, meld je SVP eenmalig af via ” My Classes” zodat er die dag een plaats vrijkomt voor iemand anders.
Vragen? : 0485 578090 of mail naar info@donnavitale.nl

Hartelijke groet,
Team Donna Vitale