Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief!

Shannon Gerhardt

Shannon

Shannon : Ik werk het liefst met van nature niet heel sportieve dames vanaf een jaar of 35-40. Dus de dames die sporten eigenlijk nooit echt leuk gevonden hebben en waarvoor bewegen niet vanzelfsprekend is. Voor mij is het een uitdaging om deze dames met een goed gevoel de deur uit te laten gaan (dit kan fysiek en/of mentaal zijn). Ook werk ik graag met dames met fysieke klachten. Het is een uitdaging om vrouwen beter te laten functioneren in het dagelijks leven.
Omdat ikzelf een topsporter ben, werk ik daarnaast ook graag met de ‘sportieve’ dames, omdat ik daar mijn eigen ervaringen mee kan delen en mijn kennis van topsport en topprestaties bereiken in de praktijk kan brengen.
Ik vind het fijn om met vrouwen te werken die interesse hebben in een gezonde(re) levensstijl, dames die openstaan voor een nieuwe ervaring. Ik wil deze dames helpen om fysiek en/of mentaal lekkerder in hun vel te zitten en van hun fysieke klachten af te komen.
Ik ben zelf iemand die leergierig is en zichzelf wil ontwikkelen. Ik streef ernaar om een steeds betere coach te worden.

Ik wil dames graag laten inzien dat beweging ons op alle fronten beter in ons vel laat zitten. Ik vind het zonde wanneer dames op slechts 50% van hun mogelijkheden functioneren, terwijl ze zich zoveel beter zouden kunnen voelen. ZONDE! Je kunt zoveel meer uit het leven halen wanneer je goed voor je lichaam zorgt. Bewegen is hierin onwijs belangrijk. Ik wil anderen helpen om langdurig gezonde levensstijl te ontwikkelen. Mensen laten ervaren wat dit met ze doet ☺.

Mijn Visie :
Ik geloof dat wanneer je goed voor jezelf zorgt je dan pas goed voor anderen kunt zorgen
Ik geloof dat wanneer je beweging komt álles in beweging komt
Ik geloof dat wanneer je lichamelijk actief bent, je mentaal ontspant.
Ik geloof dat na inspanning ontspanning komt.
Ik geloof dat iedereen sporten voor zichzelf belangrijk kan maken
Ik geloof dat iedereen kan bewegen!

Waarom ik gekwalificeerd ben om jou te helpen?:
Ik werk inmiddels al weer 7 jaar bij Donna Vitale en heb dus een ruime ervaring in het begeleiden van de doelgroep vrouwen 40 plus.
Als topsporter weet ik hoe onwijs moeilijk het is om doelstellingen te halen, en je altijd tegenslagen te verwerken krijgt. Ik hielp mijn volleybalteam in 2014 naar de landelijke top. Heb je de top behaald dat geeft het je onwijs veel voldoening. De weg erna toe is vaak nog mooier dan het resultaat op zichzelf.
Ik weet hoe het is om commitment aan te gaan en weet hoe belangrijk commitment is wanneer je doelen wilt behalen
Ik zie in bij veel mensen in mijn omgeving dat het anders moet, maar ook dat het anders kan. ( wat zie je dan)
Ik heb zelf te maken gehad met het accepteren van blessures en er mee om te gaan en heb echt leren kijken naar wat je toen wel kon!
Ik ben een enthousiast persoon en kan mensen hierin gemakkelijk meenemen. en ben oprecht geïnteresseerd in andere mensen.

Anderen zien mij als een open en vriendelijke persoonlijkheid. Mensen voelen zich bij op hun gemak. Ik laat zien dat ik zelf ook niet perfect ben!

Na mijn opleiding aan de Hogeschool voor Sport en Management heb ik een vervolg studie opgepakt en ben ik nu inmiddels bijna klaar met mijn opleiding tot Fysiotherapeut. Ik ben namelijk onwijs geïnteresseerd in het menselijk lichaam.
Bij mij is het glas altijd half vol! Ik help je over obstakels heen die het behalen van doelen (fysieke, mentale, sociale) in de weg staan. Ik wil je laten inzien wat je allemaal kan en in je mars hebt!