Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief!

Tai Chi Qigong

Elke Woensdag van 18.45 uur tot 19.45 uur

studioneemtijd jpeg
Studio Neem Tijd geeft wekelijkse lessen in Tai Chi Qigong bij Donna Vitale. Tijdens deze wekelijkse lessen leer je door middel van vloeiende bewegingen te ontspannen en stress te verminderen. (Kijk voor meer informatie onderaan deze pagina).
Wat doet het?
Tai Chi vergroot de souplesse en concentratie en zorgt voor een goede doorstroom van energie.
Voor wie?
Tai Chi is voor iedereen die met aandacht wilt bewegen en ontspannen. Geschikt voor alle leeftijden en zonder voorkennis.
Kosten en frequentie
Wekelijkse lessen van september t/m juni, met uitzondering van vakanties. Lesgeld is per jaar maar kan in drie termijnen betaald worden. Opzegtermijn is een maand.
Periode 1: Sep – Dec €150,-
Periode 2: Jan – Ma €112,50
Periode 3: Apr – Jun €112,50
Per jaar €375,-
Bij vooruitbetaling per jaar 5% korting
Leden van Donna Vitale met een onbeperkt jaarabonnement kunnen gebruik maken van een speciale kennismakingsaanbieding. Meer informatie 06 50884254 ( Tineke van der Klok)

Tai Chi – Qi Gong

(uitspraak taai tsjie tsjie koeng)

De Chinese gezondheidsleer, met de naam Qi Gong, kent een geschiedenis van ruim 2000 jaar. Tot aan 1940 werd het vooral gedaan in kloosters en door de Chinese adel. Rond 1950 is gi gong over geheel China verspreid geraakt. Men doet het in parken en op pleinen voor ontspanning en een betere gezondheid.

Qi gong bestaat uit eenvoudige oefeningen die vloeiend op het ritme van de ademhaling worden uitgevoerd. Bij iedere beweging breng je de aandacht naar een naar een deel van je lichaam. In China wordt Qi gong ook wel acupunctuur zonder naalden genoemd. Je doet het zelf en je leert met je geest energie, in de vorm van warmte, naar plaatsen in het lichaam te sturen.

Inhoud van de cursus Tai Chi

Het accent tijdens de lessen ligt op ontspanning, een betere concentratie, een betere gezondheid en meer vitaliteit, vermindering van stress en op meditatie. Vaak wordt de les begeleid door rustgevende muziek.

Qi Gong is geschikt voor alle leeftijden.
Voor meer informatie :
http://www.studioneemtijd.nl