Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief!

Tineke van der Klok

IMG_4313Foto tineke

Tineke Sleddens-van der Klok : 60 jaar

Oprichter Donna Vitale
Ik wist al in 4 VWO dat ik mensen wilde helpen om zich volledig te ontwikkelen en in hun kracht te komen. De drama lessen die ik volgde vond ik veel interessanter dan andere vakken en zijn bepalend geweest voor mijn verdere leven. Ik studeerde in de jaren tachtig af als dramadocent aan de HKU in Utrecht waarna ik mijn eerste bedrijf oprichtte.

Sindsdien begeleidde ik professionals uit alle mogelijke vakgebieden. Authentiek durven zijn. In je kracht komen. Begin jaren 90 verdiepte ik mij verder in bewustzijnstrainingen en leerde ik mijn collega Guido kennen. Daar ben ik inmiddels al weer 21 jaar mee getrouwd. Sinds eind jaren 90 werkten we samen als senior opleider bij een internationale trainingsorganisatie. We reisden daarna 10 jaar lang de hele wereld over om trainingen te geven aan duizenden mensen.

Mijn sterke kant is dat ik in mensen kan geloven tot ze in zichzelf geloven. Daarvoor had ik soms oneindig veel geduld nodig maar dat was achteraf altijd de moeite waard. In die jaren heb ik geleerd dat er niets is dat je voor altijd uit het veld hoeft te slaan, en dat het hebben van inspirerende doelen je de kracht geeft om te focussen en door te zetten. Ik heb me nooit lang laten ontmoedigen, hoezeer het leven mij daar soms ook toe uitnodigde.

Deze levenshouding heeft mij geholpen om als inspirerende mentor te fungeren voor veel unieke mensen, die mijn input als een helpende steun in de rug hebben ervaren op cruciale momenten in hun leven. Daar ben ik heel dankbaar voor.

Donna Vitale, vitaliteitscentrum voor vrouwen
Na mijn 50e heb ik me verdiept in de fitness wereld, en heb ik Donna Vitale gecreeerd, speciaal voor vrouwen van mijn leeftijd. Ik heb dit bedrijf, met name tijdens de recente verbouwing precies zo vormgegeven als ik wilde. Het is een nog-inspirerender fitnesscentrum geworden.  Het zijn fijne ruimtes, waar je graag wilt zijn als vrouw, of je nou 19 of 89 bent, dat maakt niet uit. Ik zorg er samen met mijn team voor dat iedere vrouw zich thuisvoelt bij ons.

Ik laat vrouwen via een fysieke ingang – fitness-krachttraining, en fitness-dans zien, dat ook het lichaam beschikt over potentieel. Je lichaam is bedoeld om te bewegen. Als je je potentieel niet gebruikt, val je in slaap. Dat gebeurt ook met je lijf als je niet meer actief bent. Inactiviteit leidt tot versneld ouder worden. Daar kun je wel degelijk iets aan doen.

Ik ben zelf sinds ik begon met Donna Vitale ruim 13 kg afgevallen en ben van maat 42 geleidelijk afgeslankt naar maat 36/38. Ook heb ik, dankzij de inspiratie die ik opdeed, diverse opleidingen (White, Blue, Brown, Black Belt Nia Technique, Nia 52 Moves teacher, Nia Moving to Heal teacher) gevolgd om Nia Technique lessen te kunnen geven. Deze plezierige vorm van “mindfull” bewegen en dansen op muziek verbindt lichaam & geest en is een combinatie van leuke dansstijlen, martial arts en healing arts ( bv. yoga). Het is een uitnodigende manier om je lijf te conditioneren. Resultaat is een fit en krachtig, soepel en relaxed lichaam. Ik ben zelf een levend voorbeeld. Wil jij dat ook ? Bel me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mobiel : 0650884254