Wellness Nia

Wellness Nia is een zachte vorm van Classic Nia. Tijdens deze les van 60 minuten ben je aandachtsvol aan het bewegen op inspirerende muziek. Je leert om te voelen wat er in je lichaam gebeurt. Deze lessen zijn voor iedereen en helpen je ook om te gaan met een breed scala aan condities, ( langdurige) ziekte, blessures, verwondingen of overbelasting, trauma’s, rouw of chronische condities. Wellness Nia is een groepsles in een veilige setting. We bewegen op mooie wereldmuziek. Inspanning en ontspanning tegelijk.

Door wie :
Els Sondaal 

Wanneer :
Dinsdag van 10.30-11.30 uur 

 

Hoe gaat zo’n les?
Tijdens Wellness Nia lessen leer je naar de feedback van jouw lichaam te luisteren d.m.v. het waarnemen van jouw lichamelijke sensaties. Deze sensaties leren waarnemen en herkennen is een middel tot zelf-healing. Jouw zelf helend vermogen van lichaam en geest wordt gestimuleerd. Dankzij het rustige tempo van bewegen op prachtige muziek kan iedereen meedoen.

Wat is het doel?
Het doel van elke les is, om je beter te voelen. Je leert hoe je vanuit jouw eigen persoonlijke behoeftes en fysieke mogelijkheden prettig kunt bewegen.

Welke Resultaten mag ik verwachten?
Dankzij een reeks van meerdere lessen zijn de volgende resultaten te verwachten:
Meer energie, ontspanning. Je voelt je simpelweg beter na elke les.
Je veilig voelen in je eigen lichaam, meer gewaar zijn van de signalen van het lichaam.
Je bemerkt een verbetering van vitaliteit en een toename van mobiliteit, flexibiliteit, stabiliteit, wendbaarheid en kracht.

Voor wie is het bedoeld: 
Speciaal voor dames met beperkingen aan het bewegingsapparaat, vanwege blessures, chronische condities of (langdurige) ziektes. Dames die hun fysieke mogelijkheden willen verbeteren en herstellen door mindfull te bewegen op muziek.