9 weken vitaaltraining

Tijd om in actie te komen ?

Wij hebben nu plaats voor ons 9 weken 
SUMMER BODY FITPLAN :Wil jij werken aan 
een optimale vitaliteit én een gezond gewicht ?

 

 

Je kunt NU starten bij Donna Vitale :
Je kunt kort en krachtig komen trainen in ons vrouwen fitness circuit met supermotiverende vrouwelijke personal trainers

 
9 weken Zomer-vitaaltraining, breng jezelf weer in vorm onder persoonlijke begeleiding
!
voor slechts 99,-

 

Fitness training speciaal voor vrouwen van ongeveer 30 tot 70 jaar

 Meld je hier aan

 

 

 

Maak persoonlijk kennis met onze vrouwelijke personal trainers en trainingsmethodes

Introductie en training:

 

 

Persoonlijke begeleiding door vrouwelijke coaches, garantie voor succes:

 

Meld je hier aan

Kijk hieronder voor meer informatie over Donna Vitale

 

Meer informatie over Donna Vitale

Donna Vitale Boxmeer is gespecialiseerd in fitness- en lifestyle begeleiding voor vrouwen van 35 jaar en ouder. Bij ons ben jij belangrijk. We kennen jou persoonlijk. Met dit unieke concept kunnen vrouwen concrete resultaten behalen door 5 weken doelgericht aan gewicht en gezondheid te werken. Donna Vitale biedt een speciaal circuitprogramma voor vrouwen. Daarnaast bieden we andere op vrouwen gerichte trainingsvormen. 

Vanaf ons 30e levensjaar verliezen we jaarlijks 1 % spiermassa. Na je 60e gaat het nog harder. Gelukkig kun je dat bij ons weer opbouwen, waardoor je gezondheid, longfunctie, immuunsysteem en jouw energie- en jouw vetverbrandings-huishouding verbetert. Je krijgt beduidend meer energie en vertverbranding gaat gemakkelijker. Je wordt gezonder en versterkt jouw immuunsysteem. Naarmate je ouder is het na onze ervaringen met Covid-19 extra belangrijk gebleken om een goed immunsysteem op te bouwen.

We maken plaats voor vrouwen die graag vitaal willen blijven. Vrouwen die ons 5 weken lang willen uitproberen en aan de slag willen. We nemen graag de tijd voor jou om je vertrouwd te maken met onze methodes. Iedereen mag meedoen aan dit unieke en compacte programma.  Het maakt niet uit of je fit bent of ongetraind. Wij helpen jou met het veilig opbouwen van een vitaal lichaam. Voor een blijvend resultaat is het belangrijk dat je iets doet wat bij je past en wat je ook leuk vindt. We maken persoonlijk kennis tijdens een personal training sessie zodat je lekker aan de slag kan onder toeziend oog van onze toegewijde trainers.  
Wij bieden ook een uitgebreid video-progamma aan dat je thuis of op jouw vakantie adres kunt uitproberen.

 

 

Dit is het ideale moment, maak werk van jouw gezondheid en hak NU de knoop door.  Wij moedigen je aan om 9 weken met ons aan de slag te gaan!

Meld je hier aan