Vitale voeding

De onderstaande begeleidingsprogramma's zijn gebaseerd op een periode van 12 weken. Dit heeft te maken met het feit dat gedragsverandering tijd nodig heeft. Je gaat niet op dieet, maar op zoek naar een verandering in je huidige levensstijl waarin blijvende resultaten kunnen worden behaald. Door de aandacht die jij geeft aan het wijzigen van jouw eet-en beweegpatroon zul je zien dat dit kan resulteren in een gewichtsverlies van 0,5 kg per week! Tijdens de begeleiding ligt de nadruk op wat je allemaal wel mag eten in plaats van wat je allemaal zou moeten laten staan. De gepersonaliseerde weekmenu's zorgen voor variatie, inspiratie en inzicht in een gezond voedingspatroon.  

 

Tarieven
 
Begeleidingsprogramma
(12 weken)  € 195,-

-Kennismakingsgesprek
-Analyse voedingsdagboek
-Intakegesprek met meting vitale waardes
-Maandelijks persoonlijk begeleidingsmoment 3 x 30 minuten
-Of wekelijks contactmoment via telefoon of videobellen 
-Gepersonaliseerde weekmenu's welke volledig zijn afgestemd op jouw doelen en voedingsvoorkeuren in de Vytal voedingsapp. Indien gewenst kan het weekmenu ook gemaild worden als printversie in PDF formaat.
-Na deze periode kun je voor € 14,95 per maand gebruik blijven maken van de weekmenu's. De coach blijft bereikbaar voor odersteuning indien gewenst.

Online programma 
(12 weken) € 95,-


-Online kennismakingsgesprek
​-Online intakegesprek 
-Online begeleiding door middel van wekelijks contact via chat of whats app
-of :Maandelijks persoonlijk begeleidingsmoment via videobellen of telefoon 
​-Gepersonaliseerde weekmenu's welke volledig zijn afgestemd op jouw doelen en voedingsvoorkeuren in de Vytal voedingsapp. Indien gewenst kan het weekmenu ook gemaild worden als printversie in PDF formaat.​
-Na deze periode kun je voor € 14,95 per maand gebruik blijven maken van de weekmenu's. De coach blijft bereikbaar voor ondersteunig, indien gewenst.

Eenmalig voedingsadvies
​€ 75,-


-Kennismakingsgesprek 
​-Voedingsadvies op maat