Workshop Holistische Huidverzorging

NIEUW:
Workshop over natuurljke, holistische huidverzorging Vrijdag 14 april 14.00-15.30 uur  
Studio Donna Vitale 

Toegang Gratis - beperkt aantal plaatsen


Angele van Weert komt vrijdagmiddag 14 april naar Donna Vitale om een workshop te geven over natuurlijke huidverzorging.

De workshop gaat over :
Cosmetica reclame, we kijken naar de zin en vooral de onzin ervan. Marketingbeloftes. De invloed van je darmen en longen op je huid en wat je daaraan kunt doen. We gaan kijken naar verschillende typen mens en hoe het komt dat sommige mensen wallen hebben, rode vlekken of exceem of pukkels, en anderen niet? 

Angele is producente van YU-elements, een nederlands, holistisch huidverzorgings merk. Tineke gebruikt deze producten zelf al zo'n 20 jaar. De coaches van Donna Vtale hebben de dag- en nachtcremes de afgelopen 6 weken ook uitgeprobeerd. Angele verzorgt o.a. opleidingen voor schoonheidsspecialistes en heeft haar kennis als docente chinese geneeskunde en voetreflexologie gebruikt bij de ontwikkeling van haar eigen 'ideale' huidverzorgingsproducten. Deze heerlijke en betaalbare producten zijn voortaan ook te koop bij Donna Vitale of via de webshop te bestellen.

Angele geeft interessante informatie waar je je voordeel mee kunt doen. Er is dan ook geen enkele verplichting om na de workshop iets te kopen. De producten zijn wel op voorraad óf later via de Donna Vitale webshop te bestellen.

 

Koffie, thee en iets lekkers worden verzorgd door Donna Vitale.
Plaats reserveren : via de app / rooster / workshops / 14 april 14.00-15.30 uur
Of vraag jouw coach.

Wellicht tot dan!