Yoga

YOGA bij Donna Vitale 

 

Vinyasa yoga

Tijdens de Vinyasa yogales leer je om jouw ademhaling te coördineren met beweging, om zo van de ene houding in de volgende over te gaan. Vinyasa yoga is een krachtige manier van beoefenen en wordt ook wel Flow yoga genoemd, vanwege de vloeiende manier waarop de poses van de ene naar de andere overvloeien. Het is één van de meest populaire stijlen van yoga in het westen.

Woensdag 18.15-19.15 uur

 

Yin yoga

Yin yoga is een rustige vorm van yoga waarbij je langere tijd een houding vasthoudt. Door je spieren helemaal te ontspannen, versoepel en versterk je de diepere lagen in je lichaam; gewrichten, banden en bindweefsel. Je ontspant je lichaam en je geest. Yin yoga heeft een meer meditatief karakter.

Woensdag 19.30-20.30 uur

 

Yin Yang yoga

In deze les wordt het actieve, krachtige van de Vinyasa (Yang) gecombineerd met het passieve, rustige van de Yin. 

Vrijdagochtend 10.00-11.00 uur

 

Voor Yoga lessen geldt een toeslag van € 2,25 per les, naast een Optimaal Jaarabonnement. Daarnaast verkopen we losse rittenkaarten.

Door wie : De lessen worden gegeven door Marga Föllings

 

Het is mogeljk om alleen Yoga te doen bij ons:

 

20 rittenkaart € 255 (1 jaar geldig)
10 rittenkaart € 140 ( half jaar geldig)

Informeer naar de mogelijkheden. 
Je kunt ieder moment instromen en vrijblijvend 1 x meedoen tijdens een Proefles. Aanmelden kan voor leden via de Donna Vitale app en niet-leden kunnen bellen of mailen. Bel tijdens openingstijden naar 06 41869940 of mail ons via info@donnavitale.ml

 

 

 

 

 

 

geen lessen tijdens schoolvakanties 
Carnavalsvakantie: 1 week
Meivakantie: 1 week
Zomervakantie: 6 weken
Herfstvakantie: 1 week
Kerstvakantie: 2 weken