Blog

Over Donna Vitale

Donna Vitale is een uniek, kleinschalig en inspirerend fitness & lifestyle centrum. Speciaal voor vrouwen van alle leeftijden uit Boxmeer en omgeving. Wij houden rekening met jouw doelen en behoeftes om vitaal te worden of te blijven. Wij weten wat vrouwen nodig hebben om zich prettig te voelen. Donna Vitale maakt, dankzij haar leuke fitness programma’s, vitaliteit toegankelijk voor elke vrouw en helpt je de kwaliteit van je leven te verbeteren. Een fit en gezond lichaam helpt je om dat te ervaren.
We bieden korte, effectieve 30 minuten programma’s voor jou persoonlijk, op maat. Of groepslessen voor liefhebbers. Plezier in sporten staat op de 1e plaats. Bij ons is fitness LEUK. Je kunt kiezen uit bewegingsprogramma’s die bij de mogelijkheden en beperkingen van jouw lichaam passen.

Je komt wanneer het jou uitkomt. Met 2-3 x per week 30 minuten fitness circuit bereik je goede tot zeer goede resultaten. Het fitnesscircuit is gemakkelijk in te passen in jouw drukke agenda. We beginnen vroeg, om 7 uur (maandag en woensdag en vrijdag) Gratis parkeren voor de deur. Gratis koffie, thee en fruit.