Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief!

Fitnessen met belastingvoordeel

Bedrijfsfitness = Fitnessen met Belastingvoordeel

De fiscale regeling
Sporten bij Donna Vitale kan ook met een aantrekkelijk belastingvoordeel!
Donna Vitale is aangesloten bij een aantal intermediairs in fiscaal voordelige bedrijfsfitnessregelingen, namelijk: Bedrijfsfitness Nederland (BFN), het Intenz/Nationaal Gezondheidsplan (NGP) en BenVitaal.
Voorwaarde is dat u werkt bij een bedrijf, dat ook is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland (BFN) of het Intenz/Nationaal Gezondheidsplan (NGP). In dat geval is het mogelijk om goedkoper te sporten bij Donna Vitale!
De fiscaal voordelige bedrijfsfitnessregeling biedt medewerkers de mogelijkheid om het fitnessabonnement vanuit het brutosalaris te voldoen. In de praktijk betekend dit dat medewerkers genieten van een korting op de abonnementskosten van 33-52%, afhankelijk van het percentage loonbelasting dat wordt betaald.

Een rekenvoorbeeld voor de werknemer
Het fiscale voordeel is derhalve afhankelijk van het belastingtarief waarin de medewerker zich bevindt. Een onbeperkt maand abonnement van € 42,50 per maand kost een werknemer met een gemiddeld inkomstenbelastingtarief van 42%, slechts € 24,65 per maand! Let wel, dit wordt aan het eind van het jaar achteraf verrekend.

Fitnessabonnement € 45,75 per maand
Belastingvoordeel (plm 40%) € 18,50 per maand
Netto prijs abonnement € 27,25 per maand

Bent u benieuwd of uw werkgever reeds is aangesloten bij een van bovengenoemde intermediairs? Vraag dan uw P&O afdeling om meer informatie omtrent het aanmelden. Vaak kunt u ook meer informatie vinden op het intranet van uw werkgever.

Wilt u meer informatie over bedrijfsfitness?
Mail : info@donnavitale.nl Vermeld de hieronder gevraagde gegevens in de mail. Dan nemen wij binnen 7 werkdagen contact met u op.

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Opmerking: