Kennismakingsactie

Kom jij 5 weken lang "coronaproof" aan jouw gewicht en gezondheid werken
én jouw immuunsysteem versterken ?

Wil jij op een veilige manier fitter en vitaler worden ? Zou jij ons 5 weken lang vrijblijvend willen uitproberen? Zonder verplichtingen? Dat kan nu !  In oktober en november kun je 5 weken onder begeleiding trainen in ons sfeervolle centrum, kennismaken met onze vrouwelijke coaches en (op gepaste afstand) met onze sportieve en gezellige community. Vrouwen van alle leeftijden. Coronaproof: Wij trainen met kleine groepen in zeer goed geventileerde ruimtes. Wij waarborgen afstand en hygiene en nemen stricte maatregelen voor jouw veiligheid. Wil jij komen ervaren of deze manier van trainen bij jou past? Kom dan vrijblijvend kennismaken in oktober. Dit 5 weken pakket kost slechts eenmalig € 49,95  Daarna kun je besluiten om bij ons te blijven sporten, of niet. Vrijblijvend.

Lees gauw verder :

Speciaal voor vrouwen in de leeftijd van circa 35-70 jaar

Wij maken in oktober plaats voor slechts 15 vrouwen uit Boxmeer en omgeving, die 5 weken lang aan gewicht & gezondheid gaan werken!  

Hoe werkt het ?

 • persoonlijk intakegesprek over jouw wensen en behoeftes
 • 5 weken lang, 2-3 x per week 35 minuten lang circuittraining in kleine groepen, onder persoonlijke begeleiding
 • bodyscan (indien gewenst: meting lichaamssamenstelling/spiermassa/lichaamsvet, bloeddruk, botmassa, biologische leeftijd)
 • persoonlijk trainingsprogramma met bewegingsadvies
 • exclusieve groepslesprogramma's in onze studio (Pilates, Yoga, Nia, Jazzballet) met maximaal 9 deelnemers
 • je krijgt gratis toegang tot ons thuis-video trainingsaanbod en onze livestreamlessen. 
 • team van professionele vrouwelijke coaches en docentes
 • fysiotherapeute aanwezig
 • inclusief algemene voedingstips en GRATIS online lifestyle workshop 
 • analyse van jouw resultaten na 5 weken (aangepast vanwege corona maatregelen)
 • de eigen bijdrage bedraagt slechts eenmalig € 49,95 voor het hele pakket
 • aanmelden kan hieronder
 • starten kan in overleg
 • trainen kan via reserveringen en op basis van beschikbaarheid. Wij adviseren jou om je weg te kunnen vinden.
 • inclusief GRATIS heerlijke biologische thee en koffie ( ivm met Corona maatregelen is koffie na de training aangepast mogelijk)

 

Aanmelden 

Meer informatie

Donna Vitale Boxmeer is gespecialiseerd in fitness- en lifestyle begeleiding voor vrouwen van 35 jaar en ouder. Bij ons ben jij belangrijk. We kennen jou persoonlijk. Met dit unieke concept kunnen vrouwen concrete resultaten behalen door 5 weken doelgericht aan gewicht en gezondheid te werken. Donna Vitale biedt een speciaal circuitprogramma voor vrouwen. Naarmate je ouder wordt is het in tijden van Covid-19 extra belangrijk om een goed immunsysteem op te bouwen.

Vanaf ons 30e levensjaar verliezen we jaarlijks 1 % spiermassa. Na je 60e gaat het nog harder. Gelukkig kun je dat bij ons weer opbouwen, waardoor je gezondheid, longfunctie, immuunsysteem en jouw energie- en jouw vetverbrandings-huishouding verbetert. Je krijgt beduidend meer energie en vertverbranding gaat gemakkelijker. Je wordt gezonder en versterkt jouw immuunsysteem.

We maken plaats voor slechts enkele vrouwen die 5 weken lang komen sporten. We nemen graag de tijd voor jou om je vertrouwd te maken met onze methodes. Iedereen mag meedoen aan dit unieke en compacte programma.  Het maakt niet uit of je fit bent of ongetraind. Wij helpen jou met het veilig opbouwen van een vitaal lichaam enhet versterken van jouw immuunsysteem. Voor een blijvend resultaat is het belangrijk dat je iets doet wat bij je past en wat je ook leuk vindt. Je komt trainen op onze locatie, maar als je dat fijn vind kun ook thuis trainen. Wij bieden een uitgebreid video-progamma's aan dat je thuis kunt uitproberen. 

                                                      

Dit mag je verwachten:

Het trainingsprogramma staat centraal en wordt aangevuld met goede informatie op het gebied van gezonde voeding. Wij begeleiden jou met een positieve instelling.

Dit is het ideale moment, maak werk van jouw gezondheid en hak NU de knoop door.  Wij moedigen je aan om 5 weken met ons aan de slag te gaan!

Aanmelden