Kennismakingsactie

Tijd om in actie te komen ?

Wij maken plaats voor jou ! 

Je kunt nu starten met een 5 WEKEN kennismakings startpakket

 
5 weken kennismakingspakket, breng jezelf weer in vorm onder persoonlijke begeleiding
!
Nu tijdelijk slechts 69,-

 

Fitness circuit training speciaal voor vrouwen van circa 35 tot 75 jaar

Neem hier een kijkje in ons circuit ( video van 1 minuut)

 

Aanmelden 

 

 

Ons 5 weken startpakket : Maak persoonlijk kennis met onze coaches en trainingsmethodes

Introductie en training:

 

 

Persoonlijke begeleiding, garantie voor succes:

 

 

Meld je hier aan 

 

 

Neem HIER een kijkje in ons krachttrainings circuit

 

 

 

Aanmelden 

 

 

Meer informatie over Donna Vitale

Donna Vitale Boxmeer is gespecialiseerd in fitness- en lifestyle begeleiding voor vrouwen van 35 jaar en ouder. Bij ons ben jij belangrijk. We kennen jou persoonlijk. Met dit unieke concept kunnen vrouwen concrete resultaten behalen door 5 weken doelgericht aan gewicht en gezondheid te werken. Donna Vitale biedt een speciaal circuitprogramma voor vrouwen. Daarnaast bieden we andere op vrouwen gerichte trainingsvormen. 

Vanaf ons 30e levensjaar verliezen we jaarlijks 1 % spiermassa. Na je 60e gaat het nog harder. Gelukkig kun je dat bij ons weer opbouwen, waardoor je gezondheid, longfunctie, immuunsysteem en jouw energie- en jouw vetverbrandings-huishouding verbetert. Je krijgt beduidend meer energie en vertverbranding gaat gemakkelijker. Je wordt gezonder en versterkt jouw immuunsysteem. Naarmate je ouder wordt is het in tijden van Covid-19 extra belangrijk om een goed immunsysteem op te bouwen.

We maken plaats voor vrouwen die graag vitaal willen blijven. Vrouwen die ons 5 weken lang willen uitproberen en aan de slag willen. We nemen graag de tijd voor jou om je vertrouwd te maken met onze methodes. Iedereen mag meedoen aan dit unieke en compacte programma.  Het maakt niet uit of je fit bent of ongetraind. Wij helpen jou met het veilig opbouwen van een vitaal lichaam. Voor een blijvend resultaat is het belangrijk dat je iets doet wat bij je past en wat je ook leuk vindt. Bij ons is niets doen geen optie, dus in corona tijden kun je netonze hulp ook thuis trainen wanneer je even niet kunt komen sporten.

 

Dit is het ideale moment, maak werk van jouw gezondheid en hak NU de knoop door.  Wij moedigen je aan eerst 5 weken met ons aan de slag te gaan !

Aanmelden