Nieuws

Hoe wij elkaar gaan volgen de komende maand

Hallo allemaal,

De komende maand kan ons team van coaches gelukkig beschikbaar blijven om jou vitaal te houden.
Ons doel is preventief :  
Voor de korte termijn gaan we voor het versterken van ons immuunsysteem en longfunctie, om onszelf zo optimaal mogelijk te weren tegen het Covid-19 virus. 
Op de lange termijn willen we graag samen met jou vitaal en gezond oud worden.

Hoe blijven wij in contact?
Hieronder lees je hoe wij graag willen omgaan met onze (online) communicatie met jou en vice versa. Nu we allemaal ons dagelijks ritme gaan krijgen in deze nieuwe situatie, is dat van belang. We weten immers niet of dit "op afstand trainen en coachen" nog langer gaat duren dan tot 28 april.

We willen onze tijd aan jullie besteden; net als anders
Het is nu extra belangrijk om onze tijd als coach zo goed mogelijk te besteden aan wat belangrijk is:  jou aanmoedigen, stimuleren, helpen, inspireren, ondersteunen op een manier en een frequentie die jij prettig vindt. 

Wij vragen jouw medewerking
Normaal gesproken log je bij ons in als je binnenkomt, voor je gaat trainen. In deze tijden willen we je ook heel graag kunnen volgen, net als wanneer je "normaal" inlogt. 

Zo kunnen we jou goed volgen en jij ons
Je logt indirect in via ons boekingssysteem ClubLink, door een activiteit te boeken. Een activiteit die je die dag gaat doen of gedaan hebt. Dat zien wij dan ook. Zodra we dat zien loggen we voor jou in en bevestigen jouw deelname aan het einde van de dag. We sturen dan een vrolijk mailtje o.i.d. Wij krijgen zo inzicht in wanneer je actief bent en kunnen je dan aanmoedigen of helpen, indien gewenst.

Stuur ons jouw feedback, commentaar, vragen opmerkingen via de ClubLink berichtenservice
Wanneer je ons persoonlijke berichtjes stuurt via de berichten box van ClubLink, worden deze automatisch bewaard. Ook onze antwoorden. Wij hoeven daar niets voor te doen. Het heeft daarom onze voorkeur om via Clublink met jou te communiceren.

Je krijgt zo snel mogelijk antwoord
Wij zorgen met ingang van morgen dat berichtjes structureel en snel worden beantwoord. Je kunt altijd berichten schrijven die dan 2 x per dag door ons worden beantwoord.

Telefonisch spreekuur 4 x per week
Je kunt ons direct telefonisch bereiken tussen 16 - 17 uur (van maandag tot en met donderdag)  Daarnaast kun je ons antwoordapparaat inspreken en dan bellen we binnen 12 uur terug ( behalve in het weekend).

Helpdesk bij gebruik van ClubLink
ClubLink vind je bovenaan onze website (www.donnavitale.nl) of je kunt het downloaden op jouw telefoon.
Mocht je problemen hebben met het gebruik van ClubLink, dan gaan we je helpen.  Kijk eerst onderaan deze pagina voor een stapsgewijze uitleg. Mocht je hulp nodig hebben mail ons even.  Dan krijg je Kasja aan de telefoon om je te hiermee te helpen.

Reacties bij voorkeur in Clublink, waarom is dat?
Wij sturen met regelmaat email updates naar iedereen tegelijk.  Mocht je willen reageren, doe dat dan via de berichten box in ClubLink. Het verwerken van emails is namelijk veel bewerkelijker voor ons dan de berichtjes via ClubLink.  Je zult nu beter snappen dat wij daarom bij voorkeur werken met de berichten box in Clublink. Dat is onze "chatbox". Tenzij je uitgebreide info wilt sturen of zaken die betrekking hebben op contributies, foto's of andere bestanden wilt sturen.

Dus samengevat:
-gebruik ClubLink z.s.m.
-registreer jouw activiteit voor die dag
-Je krijgt later een gezellige reactie van ons
-Donna Vitale updates ontvang je via email
-feedback, vragen en opmerkingen bij voorkeur via Clublink
-telefonisch spreekuur tussen 16-17 uur
-spreek je ons antwoord apparaat in, dan bellen we je binnen 24 uur terug

Bijgaand een instructie hoe je Clublink kunt downloaden en gebruiken
Klik hier voor de stapsgewijze Clublink uitleg

Op onze Premium Thuis Fitness pagina vind je een ruim 1 uur durende complete Yogales van Eugenie. Probeer het uit en doe mee waar het jou past. Doe de oefeningen die te zwaar zijn een tandje lichter en geniet van deze Body & Mind workout. Fijne dag, team Donna Vitale

 

Thuisfitnessen? Dat kan bij ons!