Nieuws

Mis jij de krachtapparaten ook zo?

Lieve allemaal,

Ben jij iemand die -tot nu toe- niet met onze video's traint?
Mis jij met name de krachtapparaten bij ons? 
Kun je ook niet wáchten tot we weer opengaan ?

Bekijk dan in ieder geval deze video. Juist DEZE!

Ik zal je uitleggen waarom...

Wij vrouwen hebben krachttraining nodig om spieren op te bouwen EN om ons lichaam even lekker te laten zweten. Dat is noodzakelijk is deze tijd. 3 x per week even flink zweten helpt ons om te voorkomen dat we (ernstig) ziek worden. Daarom kunnen wij niet wachten om ook jou te kunnen helpen.

Speciaal voor jou hebben we een circuit gemaakt van alle krachtoefeningen die jij "normaal" in het circuit doet bij ons. Zonder apparaten, maar zeer eenvoudig en effectief en thuis uit te voeren op jouw eigen niveau. Daarmee nemen we alle excuses om het niet uit te proberen voor je weg...

En daarom willen we aan je vragen om vandaag of morgen deze video te bekijken. En te besluiten om te investeren in jouw eigen spiermassa. En om niet meer te wachten tot we weer open mogen gaan. Dit doen wij voor jou, zodat ook jij gezond kunt blijven. 

Als het bovenstaande niet voor jou geldt, doe dan dit circuit als leuke afwisseling op al jouw andere activiteiten. Henny, Shannon en Tineke hebben deze video met veel plezier voor jou gemaakt.

Kijk gauw op onze videopagina ( jouw wachtwoord staat in de email)

Veel liefs van Team Donna Vitale

 

Thuisfitnessen? Dat kan bij ons!